Ana sayfa
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Yardımsever Annesi
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Dertleşme
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Doğa'nın Annesi🐞❤️🧿" data-source="post: 400111" data-attributes="member: 3947"><p>Annesi bana şimdi diyor ki bişey yapmadı o da diyor çağırdı seslendi diyor ya he he diyesi geliyor insanın bana bugün siyoe ki ben eve gideyim nie diyorum sana yük oldum bende yok anne öyle bişey olmuyor dedim sende üzülüyorsun dedi bende onu üzen kişi utansın sen değil dedim konu oradan açıldı bikaö bişey dedim annesine eşim burda yok şuan boş işler peşinde</p><p>[automerge]1676285460[/automerge]</p><p></p><p>Evet bir görsen ne kadar üzdü bide öyle gururlu gururlu geziyor evde annesi de onu savunuyor bana bende onun savunulacak yanı yok dedim</p><p>[automerge]1676285548[/automerge]</p><p></p><p>Evet bir görsen ne kadar üzdü bide öyle gururlu gururlu geziyor evde annesi de onu savunuyor bana bende onun savunulacak yanı yok dedim </p><p></p><p>Ne umrumda ya canım benim kıymetim yokmuş ben onu Anladım benimle hadi ordanlı konuşuyor annesinin yanında görmezden geliyor sağa sola oturuyor yanıma oturmuyor babamı ararım dedim giderim dedim ara dedi aradım o da gitti annesinin yanına çocukla beraber gidersen git yani demek ki kaybetme korkusu bile yokmuş</p><p>[automerge]1676285572[/automerge]</p><p></p><p>Evet bir görsen ne kadar üzdü bide öyle gururlu gururlu geziyor evde annesi de onu savunuyor bana bende onun savunulacak yanı yok dedim </p><p></p><p>Ne umrumda ya canım benim kıymetim yokmuş ben onu Anladım benimle hadi ordanlı konuşuyor annesinin yanında görmezden geliyor sağa sola oturuyor yanıma oturmuyor babamı ararım dedim giderim dedim ara dedi aradım o da gitti annesinin yanına çocukla beraber gidersen git yani demek ki kaybetme korkusu bile yokmuş </p><p></p><p>Allahım sorsun kötü niyetliler</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Doğa'nın Annesi🐞❤️🧿, post: 400111, member: 3947"] Annesi bana şimdi diyor ki bişey yapmadı o da diyor çağırdı seslendi diyor ya he he diyesi geliyor insanın bana bugün siyoe ki ben eve gideyim nie diyorum sana yük oldum bende yok anne öyle bişey olmuyor dedim sende üzülüyorsun dedi bende onu üzen kişi utansın sen değil dedim konu oradan açıldı bikaö bişey dedim annesine eşim burda yok şuan boş işler peşinde [automerge]1676285460[/automerge] Evet bir görsen ne kadar üzdü bide öyle gururlu gururlu geziyor evde annesi de onu savunuyor bana bende onun savunulacak yanı yok dedim [automerge]1676285548[/automerge] Evet bir görsen ne kadar üzdü bide öyle gururlu gururlu geziyor evde annesi de onu savunuyor bana bende onun savunulacak yanı yok dedim Ne umrumda ya canım benim kıymetim yokmuş ben onu Anladım benimle hadi ordanlı konuşuyor annesinin yanında görmezden geliyor sağa sola oturuyor yanıma oturmuyor babamı ararım dedim giderim dedim ara dedi aradım o da gitti annesinin yanına çocukla beraber gidersen git yani demek ki kaybetme korkusu bile yokmuş [automerge]1676285572[/automerge] Evet bir görsen ne kadar üzdü bide öyle gururlu gururlu geziyor evde annesi de onu savunuyor bana bende onun savunulacak yanı yok dedim Ne umrumda ya canım benim kıymetim yokmuş ben onu Anladım benimle hadi ordanlı konuşuyor annesinin yanında görmezden geliyor sağa sola oturuyor yanıma oturmuyor babamı ararım dedim giderim dedim ara dedi aradım o da gitti annesinin yanına çocukla beraber gidersen git yani demek ki kaybetme korkusu bile yokmuş Allahım sorsun kötü niyetliler [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Dertleşme