Ana sayfa
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Yardımsever Annesi
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Dertleşme
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Yiğit Efe'm" data-source="post: 400126" data-attributes="member: 6867"><p>Canım valla senin kaynanan seninle 1 hafta kalıyor benimki benimle ömürlük kalıyor </p><p></p><p>[automerge]1676292752[/automerge]</p><p></p><p>Canım senin kaynanan senin yanında 1 hafta kalacak benimki ömürlük kalıyor ben kaynanam kayınpederimle yaşıyorum bazı sebeplerden dolayı maalesef. 4 aylık bebeğim var ve ben bu bebeği bu 4 ayına getirene kadar bir gözümü beyazlattım resmen. Kaynanam herşeye ama herşeye karışıyor herseye konuşuyor özellikle kafasını benim ve bebeğimle bozmuş bir gün geliyor diyor çocuğun kolu yamuk gözü şaşı kafası çok uzun bu çocuk doymuyor daha neler neler. Kocam da bütün bunlara rağmen sadece ailesini savunuyor ben bişey dediğim an bişey olmaz mecbur katlanacaksın diyor ben annemle babamı sokağa atamam diyor. Ben büyük yemin ettim kaynanam bu evden gidene kadar asla ve asla 2.cocuk düşünmüyorum çünkü bebeğimi büyütene kadar çok çektim hala da çekiyorum. Ben aslında böyle bir konu açacaktım senin yazman iyi oldu insan ciddi anlamda psikolojisi bozuluyor benim kaynanam benim sütümün kesilmesine sebep oldu çok şeyler yaşadım sadece kendi ailem ve bebeğim için katlanıyorum bütün bunlara. Çünkü 3 Ay önce 17 yaşında erkek kardeşimi kaybettim o zamanlar da yeni kırkım çıkmıştı annemle babam yaşamıyor gibi bişey bide benim derdimle uğraşsınlar istemiyorum. Rabbim her daim iyi insanlarla karşılaştırsın şükret canım 1 hafta kalacakmış sadece</p><p>[automerge]1676292760[/automerge]</p><p></p><p>Canım senin kaynanan senin yanında 1 hafta kalacak benimki ömürlük kalıyor ben kaynanam kayınpederimle yaşıyorum bazı sebeplerden dolayı maalesef. 4 aylık bebeğim var ve ben bu bebeği bu 4 ayına getirene kadar bir gözümü beyazlattım resmen. Kaynanam herşeye ama herşeye karışıyor herseye konuşuyor özellikle kafasını benim ve bebeğimle bozmuş bir gün geliyor diyor çocuğun kolu yamuk gözü şaşı kafası çok uzun bu çocuk doymuyor daha neler neler. Kocam da bütün bunlara rağmen sadece ailesini savunuyor ben bişey dediğim an bişey olmaz mecbur katlanacaksın diyor ben annemle babamı sokağa atamam diyor. Ben büyük yemin ettim kaynanam bu evden gidene kadar asla ve asla 2.cocuk düşünmüyorum çünkü bebeğimi büyütene kadar çok çektim hala da çekiyorum. Ben aslında böyle bir konu açacaktım senin yazman iyi oldu insan ciddi anlamda psikolojisi bozuluyor benim kaynanam benim sütümün kesilmesine sebep oldu çok şeyler yaşadım sadece kendi ailem ve bebeğim için katlanıyorum bütün bunlara. Çünkü 3 Ay önce 17 yaşında erkek kardeşimi kaybettim o zamanlar da yeni kırkım çıkmıştı annemle babam yaşamıyor gibi bişey bide benim derdimle uğraşsınlar istemiyorum. Rabbim her daim iyi insanlarla karşılaştırsın şükret canım 1 hafta kalacakmış sadece</p><p>[automerge]1676293378[/automerge]</p><p></p><p>Canım ben 1 hafta demişim kusura bakma tam okuyamamışım olsun sen sabret sabrın sonu selamettir derler eninde sonunda evine gidecek çok şükür. Ben artık kendi durumumu kabullendim bana da Allah büyüktür. Çok şey yaşadım çok şeye göz yumdum herşey kendi annem babam ve bebeğim için onları çok seviyorum senin durumuna çok üzüldüm bire bir aynılarını yaşadım belki de daha kötüsünü ama elden bazen cidden hiçbir şey gelmiyor sadece dua etmekten başka ölüm var ve ben kimseyi kırmak üzmek istemiyorum</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Yiğit Efe'm, post: 400126, member: 6867"] Canım valla senin kaynanan seninle 1 hafta kalıyor benimki benimle ömürlük kalıyor [automerge]1676292752[/automerge] Canım senin kaynanan senin yanında 1 hafta kalacak benimki ömürlük kalıyor ben kaynanam kayınpederimle yaşıyorum bazı sebeplerden dolayı maalesef. 4 aylık bebeğim var ve ben bu bebeği bu 4 ayına getirene kadar bir gözümü beyazlattım resmen. Kaynanam herşeye ama herşeye karışıyor herseye konuşuyor özellikle kafasını benim ve bebeğimle bozmuş bir gün geliyor diyor çocuğun kolu yamuk gözü şaşı kafası çok uzun bu çocuk doymuyor daha neler neler. Kocam da bütün bunlara rağmen sadece ailesini savunuyor ben bişey dediğim an bişey olmaz mecbur katlanacaksın diyor ben annemle babamı sokağa atamam diyor. Ben büyük yemin ettim kaynanam bu evden gidene kadar asla ve asla 2.cocuk düşünmüyorum çünkü bebeğimi büyütene kadar çok çektim hala da çekiyorum. Ben aslında böyle bir konu açacaktım senin yazman iyi oldu insan ciddi anlamda psikolojisi bozuluyor benim kaynanam benim sütümün kesilmesine sebep oldu çok şeyler yaşadım sadece kendi ailem ve bebeğim için katlanıyorum bütün bunlara. Çünkü 3 Ay önce 17 yaşında erkek kardeşimi kaybettim o zamanlar da yeni kırkım çıkmıştı annemle babam yaşamıyor gibi bişey bide benim derdimle uğraşsınlar istemiyorum. Rabbim her daim iyi insanlarla karşılaştırsın şükret canım 1 hafta kalacakmış sadece [automerge]1676292760[/automerge] Canım senin kaynanan senin yanında 1 hafta kalacak benimki ömürlük kalıyor ben kaynanam kayınpederimle yaşıyorum bazı sebeplerden dolayı maalesef. 4 aylık bebeğim var ve ben bu bebeği bu 4 ayına getirene kadar bir gözümü beyazlattım resmen. Kaynanam herşeye ama herşeye karışıyor herseye konuşuyor özellikle kafasını benim ve bebeğimle bozmuş bir gün geliyor diyor çocuğun kolu yamuk gözü şaşı kafası çok uzun bu çocuk doymuyor daha neler neler. Kocam da bütün bunlara rağmen sadece ailesini savunuyor ben bişey dediğim an bişey olmaz mecbur katlanacaksın diyor ben annemle babamı sokağa atamam diyor. Ben büyük yemin ettim kaynanam bu evden gidene kadar asla ve asla 2.cocuk düşünmüyorum çünkü bebeğimi büyütene kadar çok çektim hala da çekiyorum. Ben aslında böyle bir konu açacaktım senin yazman iyi oldu insan ciddi anlamda psikolojisi bozuluyor benim kaynanam benim sütümün kesilmesine sebep oldu çok şeyler yaşadım sadece kendi ailem ve bebeğim için katlanıyorum bütün bunlara. Çünkü 3 Ay önce 17 yaşında erkek kardeşimi kaybettim o zamanlar da yeni kırkım çıkmıştı annemle babam yaşamıyor gibi bişey bide benim derdimle uğraşsınlar istemiyorum. Rabbim her daim iyi insanlarla karşılaştırsın şükret canım 1 hafta kalacakmış sadece [automerge]1676293378[/automerge] Canım ben 1 hafta demişim kusura bakma tam okuyamamışım olsun sen sabret sabrın sonu selamettir derler eninde sonunda evine gidecek çok şükür. Ben artık kendi durumumu kabullendim bana da Allah büyüktür. Çok şey yaşadım çok şeye göz yumdum herşey kendi annem babam ve bebeğim için onları çok seviyorum senin durumuna çok üzüldüm bire bir aynılarını yaşadım belki de daha kötüsünü ama elden bazen cidden hiçbir şey gelmiyor sadece dua etmekten başka ölüm var ve ben kimseyi kırmak üzmek istemiyorum [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Dertleşme