Ana sayfa
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Yardımsever Annesi
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Dertleşme
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="2 çocuk Annesi" data-source="post: 400322" data-attributes="member: 4288"><p>Ah canim ,senin kocan annesinin yaninda sanirim erkeklik gosterisi yaptigini saniyor,bide senin bananda anladigim kadariyla sana arka cikmiyo yani ne olursa katlan diyo ,kocanda bunu bildigi icin gitcek yerininin olmadigini bildigi icin bole yapiyo,aslinda bi sure cocuguda anasinida onun basina birakip gidebilseyfin belki kiymetini anlardi boyle vurdum duymaz olmazdi ,hasta anadinada cocugada sadece bi gun baksa ne kadar agir yuk oldugunu anlardi ama iste gidecek yerin yok ,gitcek yerin yoksada dilin var iyilikten maraz dogarmis ,kiymetini bilmiyosa anan gitsin kim bakiyosa baksin ben getirmisim eve hizmetini yemegni cayini ayagina getiryom ,bi annemle konusmayi cok goruyon he al git anani ne haliniz varsa gorun de onlara ,o zaman kiymete binersin bolelerine iyilik yaramaz ,ikisininde agizlarinin payini ver bence bole susmakla hasta ederler insani umurlarinda bile olmazsin ,</p><p>[automerge]1676319848[/automerge]</p><p></p><p>Canim neden katlanan taraf sadece sen oluyosun ,herkes sinirini bilsin tmm anasi babasi insan sokaga atamaz ama anasida haddini bilsin senin sutunun kesilmesine sepep olmaya hakki yok ,bir arada yasayacaksaniz hetkes yerini bilsin bence kocanla konusman gerek katlaniyosun ama 5 yil sonra neden katlandim en guzel yillarim heba oldu diye kafayi yiceksin ,ben sahsen yasadim simdi neden bu kadar sustum ezildim cektim diye kafayi yiyorum sinir hastasi oldum resmen tecrubemle konusuyom ,o yuzden sineye cekmeni tavsiye etmiyom, tabi herkeste ayni etkiyi birakiyomu bilmem ,</p><p>[automerge]1676319936[/automerge]</p><p></p><p>Canim neden katlanan taraf sadece sen oluyosun ,herkes sinirini bilsin tmm anasi babasi insan sokaga atamaz ama anasida haddini bilsin senin sutunun kesilmesine sepep olmaya hakki yok ,bir arada yasayacaksaniz hetkes yerini bilsin bence kocanla konusman gerek katlaniyosun ama 5 yil sonra neden katlandim en guzel yillarim heba oldu diye kafayi yiceksin ,ben sahsen yasadim simdi neden bu kadar sustum ezildim cektim diye kafayi yiyorum sinir hastasi oldum resmen tecrubemle konusuyom ,o yuzden sineye cekmeni tavsiye etmiyom, tabi herkeste ayni etkiyi birakiyomu bilmem ,</p><p></p><p>Saygida kusur etseydin en kiymetli sen olurdun emin ol</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="2 çocuk Annesi, post: 400322, member: 4288"] Ah canim ,senin kocan annesinin yaninda sanirim erkeklik gosterisi yaptigini saniyor,bide senin bananda anladigim kadariyla sana arka cikmiyo yani ne olursa katlan diyo ,kocanda bunu bildigi icin gitcek yerininin olmadigini bildigi icin bole yapiyo,aslinda bi sure cocuguda anasinida onun basina birakip gidebilseyfin belki kiymetini anlardi boyle vurdum duymaz olmazdi ,hasta anadinada cocugada sadece bi gun baksa ne kadar agir yuk oldugunu anlardi ama iste gidecek yerin yok ,gitcek yerin yoksada dilin var iyilikten maraz dogarmis ,kiymetini bilmiyosa anan gitsin kim bakiyosa baksin ben getirmisim eve hizmetini yemegni cayini ayagina getiryom ,bi annemle konusmayi cok goruyon he al git anani ne haliniz varsa gorun de onlara ,o zaman kiymete binersin bolelerine iyilik yaramaz ,ikisininde agizlarinin payini ver bence bole susmakla hasta ederler insani umurlarinda bile olmazsin , [automerge]1676319848[/automerge] Canim neden katlanan taraf sadece sen oluyosun ,herkes sinirini bilsin tmm anasi babasi insan sokaga atamaz ama anasida haddini bilsin senin sutunun kesilmesine sepep olmaya hakki yok ,bir arada yasayacaksaniz hetkes yerini bilsin bence kocanla konusman gerek katlaniyosun ama 5 yil sonra neden katlandim en guzel yillarim heba oldu diye kafayi yiceksin ,ben sahsen yasadim simdi neden bu kadar sustum ezildim cektim diye kafayi yiyorum sinir hastasi oldum resmen tecrubemle konusuyom ,o yuzden sineye cekmeni tavsiye etmiyom, tabi herkeste ayni etkiyi birakiyomu bilmem , [automerge]1676319936[/automerge] Canim neden katlanan taraf sadece sen oluyosun ,herkes sinirini bilsin tmm anasi babasi insan sokaga atamaz ama anasida haddini bilsin senin sutunun kesilmesine sepep olmaya hakki yok ,bir arada yasayacaksaniz hetkes yerini bilsin bence kocanla konusman gerek katlaniyosun ama 5 yil sonra neden katlandim en guzel yillarim heba oldu diye kafayi yiceksin ,ben sahsen yasadim simdi neden bu kadar sustum ezildim cektim diye kafayi yiyorum sinir hastasi oldum resmen tecrubemle konusuyom ,o yuzden sineye cekmeni tavsiye etmiyom, tabi herkeste ayni etkiyi birakiyomu bilmem , Saygida kusur etseydin en kiymetli sen olurdun emin ol [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Dertleşme