Detaylı ultrason

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Burcu34 tarafından oluşturulan Detaylı ultrason başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,894 kez görüntülenmiş, 15 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Detaylı ultrason
Konbuyu başlatan Burcu34
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ensarin annesi

Ikizler annesi

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba istanbulda yaşayıp detaylı ultrason yaptıran varmı yer fiyat bilgisi verebilirmisiniz?
Canım öncelikle hangi yaka da oturuyorsun avrupa mi anadolu mu ben avrupa yakası cerrahpaşa tıp fakuletsinde yaptırdım 330tl ama profesör sağlam doktor bakıyor çok memnun kaldim sana öneririm ama randevu için hastanenin internet sitesinden ali bey adı olarak randevu alıyorsun mhrsde randevuları yok

Burcu34

Kayıtlı Üye
rank
Canım öncelikle hangi yaka da oturuyorsun avrupa mi anadolu mu ben avrupa yakası cerrahpaşa tıp fakuletsinde yaptırdım 330tl ama profesör sağlam doktor bakıyor çok memnun kaldim sana öneririm ama randevu için hastanenin internet sitesinden ali bey adı olarak randevu alıyorsun mhrsde randevuları yok
Avrupa evet mhrs den çkmıyo malesf aynn

Grsl

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba istanbulda yaşayıp detaylı ultrason yaptıran varmı yer fiyat bilgisi verebilirmisiniz?
Türkiye hastanesi 600 TL yaptirdim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Yalnız yapanın Perinatolog olması lazım dikkat et mutlaka zor. Radyolog da sakın yaptirma benim doktorum öyle dedi. Herşeyi goremiyolarmis
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Yalnız yapanın Perinatolog olması lazım dikkat et mutlaka zor. Radyolog da sakın yaptirma benim doktorum öyle dedi. Herşeyi goremiyolarmis

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar