Sorum var Devam sütü

• Konbuyu başlatan Gulistsn
  • Toplam 17 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Gulistsn tarafından oluşturulan Devam sütü başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 871 kez görüntülenmiş, 17 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Devam sütü
Konbuyu başlatan Gulistsn
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan sevgiazra

❤️Şeyma❤️İlyas❤️

❤️ Yaşama Sebeplerim ❤️
rank
Hülyacım ya konuyla ilgisi yok ama sorayım yoksa sonraya bırakırsam yine unutacam. Dün baya uğraştım yapamadım, şu kayıtlı üye yerini başka yazı nasıl yazılıyordu ya. Değiştirmek istiyorum. Postun sahibi hakkını helal etsin alakasız soru sordum,, ve nedendir bilmem istemsizce Bi gülme geldi ya 🤣🤣
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kuzum inanki görseydim eğer kesinlikle cevap verirdim sana niye cevap vermiyim görmedim vallahi canım benim ❤️
Doğrudur kuzum benim. Görmemişsindir eminim yoksa yazardın sıkıntı yok canım. 😍

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Hülyacım ya konuyla ilgisi yok ama sorayım yoksa sonraya bırakırsam yine unutacam. Dün baya uğraştım yapamadım, şu kayıtlı üye yerini başka yazı nasıl yazılıyordu ya. Değiştirmek istiyorum. Postun sahibi hakkını helal etsin alakasız soru sordum,, ve nedendir bilmem istemsizce Bi gülme geldi ya 🤣🤣

Kuzum profile gir kisisel detaylar var oraya baş istedigini yazabilirsin ❤️❤️🥰 yapamazan yardımcı olurum 💋

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank

Sen nasılsın kuzum nasıl gidiyor
Kuzum ne yazmak istediğini söyle yazayım sana sanırım siz de olmuyor

❤️Şeyma❤️İlyas❤️

❤️ Yaşama Sebeplerim ❤️
rank
Sen nasılsın kuzum nasıl gidiyor
Kuzum ne yazmak istediğini söyle yazayım sana sanırım siz de olmuyor
İyi çok şükür kuzum iyi diyelim iyi olsun , Bi İyi bi kötü geçip gidiyor, her halimize çok şükür, yazıya gelince kendim öğrenmek istedim ama sanırım oşmiyacsk

Tüm sayfalar yüklendi.