Devlet hastanesi Kadın doğuma nasıl randevu alabilirim

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Mircan11 tarafından oluşturulan Devlet hastanesi Kadın doğuma nasıl randevu alabilirim başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,356 kez görüntülenmiş, 13 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Devlet hastanesi Kadın doğuma nasıl randevu alabilirim
Konbuyu başlatan Mircan11
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sedoss

Mircan11

Kayıtlı Üye
rank
2 Aydir ugrasiyrm kızlar randevu yok kadın doğuma nasıl randevu Alacam şaşırdım valla milelt gece orda kalıyormuş fiş almak için

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank
2 Aydir ugrasiyrm kızlar randevu yok kadın doğuma nasıl randevu Alacam şaşırdım valla milelt gece orda kalıyormuş fiş almak için
Hangi şehir bu gece orada kalıyorlar bak canim akşam 4de 182 araya bilirsin olmadı Google den MHRS randevu sistemi gir bulunduğun il ilçe hastane ve gideceğin bölüm yaz randevu alabilirsin

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Evet inanmazsınız Burdaki özel devlet hastanesi gibi randevu bulamayan oraya geliyor tıklım tıklım Muş cnm
Hayatım bak bide mesela bı kaç kere düzenli kadın doğum doktoruna gittin ya MHRS randevu sisteminde devam eden randevu var doktorun adının altında onada tıklayınca doktorun müsait gününde sana bildirim geliyor şu saatte şu gün haberin olsun inşallah randevu bulursun

Mircan11

Kayıtlı Üye
rank
Hayatım bak bide mesela bı kaç kere düzenli kadın doğum doktoruna gittin ya MHRS randevu sisteminde devam eden randevu var doktorun adının altında onada tıklayınca doktorun müsait gününde sana bildirim geliyor şu saatte şu gün haberin olsun inşallah randevu bulursun
10+1 günlük hamileliyim henüz gidemedim işte mwvbryten 1 kez özele gittim ondan şimdi 11 haftada 2 li test yapılıyor onud la yapayım dedim malesf bakalım nemzn elime düşecek

Zynp

Kayıtlı Üye
rank
Devlette tek yol sürekli takip aklına geldikçe bak ben geceleri bile takip etmeye çalışıyorum.Zor ama mhrs de çıkmıyorsa 182 de de cikmiyor.biz bir gün kızımla 2 saat aralıksız mhrs yi takip ettik diyebilirim.eşim de bakıyor.oyle kim denk gelirse alıyor bazen muayenesini iptal edenler oluyor onlar denk gelirse alıyoruz.Saglik ocagindaki hemşiremi dr um dan daha çok gördüm.
Bi de ay sonunda mesela 25 inden sonra daha çok açılıyor onlari da takip et.

Mircan11

Kayıtlı Üye
rank
Devlette tek yol sürekli takip aklına geldikçe bak ben geceleri bile takip etmeye çalışıyorum.Zor ama mhrs de çıkmıyorsa 182 de de cikmiyor.biz bir gün kızımla 2 saat aralıksız mhrs yi takip ettik diyebilirim.eşim de bakıyor.oyle kim denk gelirse alıyor bazen muayenesini iptal edenler oluyor onlar denk gelirse alıyoruz.Saglik ocagindaki hemşiremi dr um dan daha çok gördüm.
Bi de ay sonunda mesela 25 inden sonra daha çok açılıyor onlari da takip et.
Hadi bakalım inslah

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar