Devlette doğum nasıl oluyor randevulu mu

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Serra tarafından oluşturulan Devlette doğum nasıl oluyor randevulu mu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,603 kez görüntülenmiş, 26 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Devlette doğum nasıl oluyor randevulu mu
Konbuyu başlatan Serra
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Serra

Serra

Kayıtlı Üye
rank
Arkdaslar ben özel muayenehane gidiyoum ama eşim devlette doğur diyor bana ben devlette hic kayıt actırmadım kayıt actırmadan doğuma gidersem direk doğurtturlar mı benı devlette kaydım olmadıgı icin

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Arkdaslar ben özel muayenehane gidiyoum ama eşim devlette doğur diyor bana ben devlette hic kayıt actırmadım kayıt actırmadan doğuma gidersem direk doğurtturlar mı benı devlette kaydım olmadıgı icin
Şuan da kaç haftalık hamilesin gerekli testlerin varsa yada muayene olmak için bulunduğun ilde Google de MHRS randevu sistemi gir kadın hastalıkları ve doğum bölümü il ilçe yaz randevu al devlet hastanesinde doktor sana kayıt açar canım o doktor seni takip eder doğumunu o yapar

Mariya'm

Kayıtlı Üye
rank
Dogum anlik acil olan bir durum o an hangi dr. Nobetciyse o olur bence evinden cagiriliyor mu ya da gunduzse klinikten cikip dogumhaneye geliyor mu devlettekiler bilemiyorum

Serra

Kayıtlı Üye
rank
Devlette öyle bir uygulama yok kim nöbetçiyle o giriyor doğuma
He yanı kaydım olmasada doğum yaptırırlar dimi
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bikere devlet Hastanesi'ne gitsen bile yeterli kaydın olur zaten
Onu biliyoum askım da ben hic gitmesem direk doğum icin gitsem olur mu ki diye soruyoum

Onu biliyoum askım da ben hic gitmesem direk doğum icin gitsem olur mu ki diye soruyoum

Şuan da kaç haftalık hamilesin gerekli testlerin varsa yada muayene olmak için bulunduğun ilde Google de MHRS randevu sistemi gir kadın hastalıkları ve doğum bölümü il ilçe yaz randevu al devlet hastanesinde doktor sana kayıt açar canım o doktor seni takip eder doğumunu o yapar
29+3 günlük hamileyim askım tsk ederm

3Oğul1Anne

Kayıtlı Üye
rank
Devlette direk sancın geldiği gibi gidiyorsun acile zaten hangi doktor varsa o gün acilde doğuma da o giriyor. Ki zaten normal sorunsuz doğum olacaksa doktor hiç gelmiyor ebeler doğumu yaptırıyor. Ben üç oğlumu da devlette dünyaya getirdim ilk doğum dışında ebe, doktor, hasta bakıcı hepsinden memnunum hizmetten memnunum Allah razı olsun. Zaten son doğumumda devlet Hastanesi'nde özelden pek bir farkı yoktu gayet lükstü

Vuslat tır

Kayıtlı Üye
rank
Bikere olsun git canım sıra alda
Yoksa doğuma almıyorlar diye biliyom
Yinede araştır bi

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar