Diş agrısı önerisi olan var mı

• Konbuyu başlatan Hacer2k
  • Toplam 3 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Hacer2k tarafından oluşturulan Diş agrısı önerisi olan var mı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 584 kez görüntülenmiş, 3 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Diş agrısı önerisi olan var mı
Konbuyu başlatan Hacer2k
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Dilber Yaşar
H

Hacer2k

Guest
27 haftalıgım Ekim ayından beri 2 tane 20lik dişim çekildi şimdide diş etlerim çekilmeye başladı deliriyorum agrıdan hiç çürüğü olmayan dişim kökünden apse yapmış dr antibiyotik verdi kullan idare edemezsen çekeriz dedi ben kanal yapsın dişi kurtarsn isterim ama bu dönemde zor galiba şimdi antibiyotik kullanıyorum 3. Günüm bitti agrı hala devam ediyo 2 buçuk ay beni idare edecek Bi yöntem var mı tuzlu su harici karadut karbonat sirke hepsini denedim

Muhammed'in Annesi

Oğullarım 👬
Mod
rank
27 haftalıgım Ekim ayından beri 2 tane 20lik dişim çekildi şimdide diş etlerim çekilmeye başladı deliriyorum agrıdan hiç çürüğü olmayan dişim kökünden apse yapmış dr antibiyotik verdi kullan idare edemezsen çekeriz dedi ben kanal yapsın dişi kurtarsn isterim ama bu dönemde zor galiba şimdi antibiyotik kullanıyorum 3. Günüm bitti agrı hala devam ediyo 2 buçuk ay beni idare edecek Bi yöntem var mı tuzlu su harici karadut karbonat sirke hepsini denedim
Geçmiş olsun canım benimde ağrıyor doğum sonrasına kaldı, ağrı icin kuru karanfil koy canim beklet biraz ağrı kesici aliyorum dayanamazsamda

Sinem&masal

Kayıtlı Üye
rank
Etkili karanfil yağı hemde saniyesinde uyuşturuyoo

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar