Ana sayfa
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Yardımsever Annesi
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Doğum baskısı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="❤️ Minik prematüre'm👶🏻 ❤️" data-source="post: 120902" data-attributes="member: 2183"><p>Kız gebelik zehirlenmesi yaşıyorum gece gündüz ne çektiğimi ben biliyorum bana dediği şeye bak</p><p>Neymiş efendim bu arkadaşı varmış o arkadaşının karısını sezeryana almışlar sezeryan ücretide 17 bin TL almışlar özel hastane degilmiymişte bizi korkutuyorlarmıs.</p><p>Dedim sen deli misin ben daha 30 haftalık bile değilim neyin sezeryanini yapacaklar bana kafayı mı yedin sen dedim. Ayrıca nefes darlığı geçiriyorum geceleri gram uyku yok elim ayağım davul gibi 1aydır tansiyonum 14-9 hiç düşmüyor başkasından duyduğun lafla cahil cahil konuşma gebertirim seni dedim.</p><p></p><p>Normal doğuracaktım ama sen böyle dedin diye gidip kendimi kestirmezsem sende gör çocuğa da sen bakacaksın ben iyileşene kadar kaşınsın sen dedim. Bı güzel fırça yedi şimdi sesi çıkmıyor. Kız bunların aklı gel git akıl gerçekten bak hiç araştırma yapmadan kulaktan duyma lafla hareket ediyorlar</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="❤️ Minik prematüre'm👶🏻 ❤️, post: 120902, member: 2183"] Kız gebelik zehirlenmesi yaşıyorum gece gündüz ne çektiğimi ben biliyorum bana dediği şeye bak Neymiş efendim bu arkadaşı varmış o arkadaşının karısını sezeryana almışlar sezeryan ücretide 17 bin TL almışlar özel hastane degilmiymişte bizi korkutuyorlarmıs. Dedim sen deli misin ben daha 30 haftalık bile değilim neyin sezeryanini yapacaklar bana kafayı mı yedin sen dedim. Ayrıca nefes darlığı geçiriyorum geceleri gram uyku yok elim ayağım davul gibi 1aydır tansiyonum 14-9 hiç düşmüyor başkasından duyduğun lafla cahil cahil konuşma gebertirim seni dedim. Normal doğuracaktım ama sen böyle dedin diye gidip kendimi kestirmezsem sende gör çocuğa da sen bakacaksın ben iyileşene kadar kaşınsın sen dedim. Bı güzel fırça yedi şimdi sesi çıkmıyor. Kız bunların aklı gel git akıl gerçekten bak hiç araştırma yapmadan kulaktan duyma lafla hareket ediyorlar [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Doğum baskısı