Sorum var Doğum belrtisimi ?

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Bergen tarafından oluşturulan Doğum belrtisimi ? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 8,603 kez görüntülenmiş, 27 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Doğum belrtisimi ?
Konbuyu başlatan Bergen
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 3 çocuk annesi

Dilaraaa'

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar38+6 bugün ama aşırı tuvalete gidiyorum isalim var aam bebekte çok hareketli ve sekiz gün kaldı görünüyor çok mu sitres yapıyorum
WC şıklığı normal canım bebek buyudukca baskı yapıyor. Birde aşağı döndüğü için bebeğin kafası da baskı yapar strese girme. İshal olman daha iyi kabız olmaktansa canım bazilarida kabız oluyor bebek baskı yaptığı için bağırsaklar güzel çalışmadığı için. Rabbim kolaylık versin ins sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin ins rabbim 🤲🤗

Bergen

Kayıtlı Üye
rank
Rabbim sağlıkla sağ salim kucagina almayı nasip etsin inşallah 🤲
Amin inşallah çok stresli yım bu hafta 😟
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

WC şıklığı normal canım bebek buyudukca baskı yapıyor. Birde aşağı döndüğü için bebeğin kafası da baskı yapar strese girme. İshal olman daha iyi kabız olmaktansa canım bazilarida kabız oluyor bebek baskı yaptığı için bağırsaklar güzel çalışmadığı için. Rabbim kolaylık versin ins sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin ins rabbim 🤲🤗
Teşekkürler ederim cnm benim ki hiç normal değil tuvalet 10 dakika da bir o yüzde n korktum

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Kizlar38+6 bugün ama aşırı tuvalete gidiyorum isalim var aam bebekte çok hareketli ve sekiz gün kaldı görünüyor çok mu sitres yapıyorum
Kuzum ishal son haftasında doğum belirtisi olarak biliniyor hayırlisi ile sağlıkla gelsin inşallah 🥰

3 çocuk annesi

Kayıtlı Üye
rank
Ah canım inat çıktı bizimkiler aramızda pek bişi yok benimde 3 gün kaldı dün gece ne güzel sancım geldi geri gitti evet bu zamanlarda stres yoğun oluyor bende ishal olmuştum ama belki doğum yapabilirsin de çok ishalin varsa bir doktora gözük derim

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Ah canım inat çıktı bizimkiler aramızda pek bişi yok benimde 3 gün kaldı dün gece ne güzel sancım geldi geri gitti evet bu zamanlarda stres yoğun oluyor bende ishal olmuştum ama belki doğum yapabilirsin de çok ishalin varsa bir doktora gözük derim
Bence kuzum seninki tam gününde doğucak öyle içime doğuyor

Tüm sayfalar yüklendi.