Dogum cantasi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ozlem kzlrmk. tarafından oluşturulan Dogum cantasi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,224 kez görüntülenmiş, 18 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Dogum cantasi
Konbuyu başlatan Ozlem kzlrmk.
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mervegüll

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
Bn oğlumda 35 haftada çantayı hazırladım 36 haftada doğurdum emzik koymadım ama küçük cam biberon koymuştum yoğun bakımda kaldığı için biberonla beslemek zorunda kaldılar bir biberon daha aldirdilar hatta emme refleksi yok dedi doktor damaklı emzik aldıran çocuk doktoruydu oğlum emiyorduda süt alerjisi çıkana kadar emdi çoklu protein alerjisi olduğundan tekrar hipoalerjik mamalara geçtik kizimada aldım cam biberon ne olur ne olmaz hazırda bulunsun lazım olmazsa zaten kullanmam
Kizlar dogum cantaniz hazirmi yada kacinci haftanizda hazirlamayi dusunuyosunuz bide biberon felan koymayi dusunuyomusunuz sizce almama gerek varmi

2 prenses1prens annesi

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar dogum cantaniz hazirmi yada kacinci haftanizda hazirlamayi dusunuyosunuz bide biberon felan koymayi dusunuyomusunuz sizce almama gerek varmi
Canım ben 28+5 günlük hamileyim erken doğum riskim çok yüksek olduğu için şimdiden hazırladım çantamı eğer sezeryan olacak isen ameliyat dan sen çıkana kadar bebeğe mama veriliyor bunun için biberon alsan iyi olur ben aldım hatta ne olur ne olmaz diye biberon seti olarak aldım kaynatım koydum çantaya

Sedoss

Kayıtlı Üye
rank
Bn oğlumda 35 haftada çantayı hazırladım 36 haftada doğurdum emzik koymadım ama küçük cam biberon koymuştum yoğun bakımda kaldığı için biberonla beslemek zorunda kaldılar bir biberon daha aldirdilar hatta emme refleksi yok dedi doktor damaklı emzik aldıran çocuk doktoruydu oğlum emiyorduda süt alerjisi çıkana kadar emdi çoklu protein alerjisi olduğundan tekrar hipoalerjik mamalara geçtik kizimada aldım cam biberon ne olur ne olmaz hazırda bulunsun lazım olmazsa zaten kullanmam
Cam biberon kullanışlı mı

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
Cam biberon kullanışlı mı
Hastanelerde yoğun bakımda cam biberon istediler bizden siterilize edildiğinde yüksek ısıda plastik biberon eriyor dediler kırılma ihtimali ne karşı da iki tane biberon verdik plastik biberonun bir ömrü oluyor 6 aydan fazla kullanma demişti Dr yüksek ısıya dayanamadığı için iyi tenizlenmiyor buda bakteri ye kokuya sebep olur demişti ki öylede oldu cam biberon kırılınca plastik aldık bir süre sonra rengi değişiyor biberonun o zaman kullanmayı bırakmak zorunda kakiyorsun buda daha maliyetli oluyo cam biberinu kırılan kadar kullandim 6 ayda bir emzik kısmını değiştirdim sadece hafta da bir tencerede biberonlari beş on dakika kaynatiyordum geri kalan günlerde biberon temizleme fırçası almıştım onunla her mamadan sonra yıkayıp kenara kaldirmistim

Elmas🌼timur

Kayıtlı Üye
rank
Ben bugün ütüsünü yapıp hazırlamayı düşünüyorum 32+5. Biberon almadım almayida düşünmüyorum gerek yok doğar doğmaz plastik şeyi bebeğime vermeyecegim tabi tercih meselesi mama ihtiyacı olursada zaten şırınga ile verilir biberona alismamasi icin zaten 5cc içeceği. İnşallah bol sütlü ve emmeyi seven bir bebeğimiz olsun hepimizin🙂

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Ben bugün ütüsünü yapıp hazırlamayı düşünüyorum 32+5. Biberon almadım almayida düşünmüyorum gerek yok doğar doğmaz plastik şeyi bebeğime vermeyecegim tabi tercih meselesi mama ihtiyacı olursada zaten şırınga ile verilir biberona alismamasi icin zaten 5cc içeceği. İnşallah bol sütlü ve emmeyi seven bir bebeğimiz olsun hepimizin🙂
Aminn kuzum ne güzel soyledin vala insallah şap şap emer dururlar🤭🤭 zaten dedigin gibi gelmezse şırınga ile veriyorlar hastanede

Sedoss

Kayıtlı Üye
rank
Hastanelerde yoğun bakımda cam biberon istediler bizden siterilize edildiğinde yüksek ısıda plastik biberon eriyor dediler kırılma ihtimali ne karşı da iki tane biberon verdik plastik biberonun bir ömrü oluyor 6 aydan fazla kullanma demişti Dr yüksek ısıya dayanamadığı için iyi tenizlenmiyor buda bakteri ye kokuya sebep olur demişti ki öylede oldu cam biberon kırılınca plastik aldık bir süre sonra rengi değişiyor biberonun o zaman kullanmayı bırakmak zorunda kakiyorsun buda daha maliyetli oluyo cam biberinu kırılan kadar kullandim 6 ayda bir emzik kısmını değiştirdim sadece hafta da bir tencerede biberonlari beş on dakika kaynatiyordum geri kalan günlerde biberon temizleme fırçası almıştım onunla her mamadan sonra yıkayıp kenara kaldirmistim
Cok teşekkür ederim bende diğeri daha iyi sanıyordum

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
B
Kizlar dogum cantaniz hazirmi yada kacinci haftanizda hazirlamayi dusunuyosunuz bide biberon felan koymayi dusunuyomusunuz sizce almama gerek va
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bence her ihtimale karşı biberon al yanına cnm bazi bebekler hiç emmiyirmus anne sütünü.. arkadaşım bebeği öyle şuan annesinin sütünü icmiyor malesef

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
İllaki herkes bebeğini emzirmek onunla o güzel anı yaşamak istiyor lakin bunu yapamayan bebeği emmeyem sütü gelmeyen yetmeyen veya alerjik sebeplerden emziremeyen mama kullanmak zorunda kalan anneler oluyor öyle bı baskı varki bebek emebikirmiste bız emzirmeyi bilmiyor gibi mamada içse anneyide emse bebek buyur sağlıklı da olur benim oğlum ememedi sütüm de o kadar bolduki daha doğmadan etrafımda herkes inşallah kızı emzirebilirsin diyor biride demiyorki inşallah bu çocuğun protein alerjisi olmazsa emebilir o kadar doldumki bugün kendi annem bile emzirebilirsin inşallah bol sütü ne yapcan yoksa diyo la havle deyip geçtim Allah çocuğa sağlık versin diyen yok çok şükür almicam almayı düşünmüyorum diyen çok inşallah ihtiyacınız olmaz emer bebekleriniz hiç bir sıkıntı yaşamazsınız

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar