Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamlar özel hastaneler için yaşadığınız yerde doğum fiyatları ne durumda? Kayseri memorial standart paket 50 bin TL den başlıyor paketine göre 70 bine çıkıyor
Selamlar özel hastaneler için yaşadığınız yerde doğum fiyatları ne durumda? Kayseri memorial standart paket 50 bin TL den başlıyor paketine göre 70 bine çıkıyor
Bilmiyorum ki canım belki farklı şehirlerde ya da hastanelerde daha uygundur. Muayene ücreti de yüksek geliyor bana 2650 TL. Ama yapacak bişey yok burda başladım bi kere. 20 haftalık olduğum için başka hastaneler kabul etmiyor
Bilmiyorum ki canım belki farklı şehirlerde ya da hastanelerde daha uygundur. Muayene ücreti de yüksek geliyor bana 2650 TL. Ama yapacak bişey yok burda başladım bi kere. 20 haftalık olduğum için başka hastaneler kabul etmiyor
Ankara polatlıda özel hastanede annenin tüm kontrolleri kan alma olsun ultrason olsun doğum parası olsun aynı şekilde bebek için kontrollerde ve doğum sonrası bebek kontrolleri hepsi toplam 50 bin dediler aksi bişi olmasa tabi muayene parasıda 800 küsür