Sorum var Doğum fiyatları 2025

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Yasemin59 tarafından oluşturulan Doğum fiyatları 2025 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 519 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Doğum fiyatları 2025
Konbuyu başlatan Yasemin59
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Zeyp0

Yasemin59

Kayıtlı Üye
rank
Selamlar özel hastaneler için yaşadığınız yerde doğum fiyatları ne durumda? Kayseri memorial standart paket 50 bin TL den başlıyor paketine göre 70 bine çıkıyor

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
Selamlar özel hastaneler için yaşadığınız yerde doğum fiyatları ne durumda? Kayseri memorial standart paket 50 bin TL den başlıyor paketine göre 70 bine çıkıyor
Aaa bu ne böyle gerçek mi çok pahalı ya en fazla10 20 diye düşünmüştüm

Yasemin59

Kayıtlı Üye
rank
Aaa bu ne böyle gerçek mi çok pahalı ya en fazla10 20 diye düşünmüştüm
Bilmiyorum ki canım belki farklı şehirlerde ya da hastanelerde daha uygundur. Muayene ücreti de yüksek geliyor bana 2650 TL. Ama yapacak bişey yok burda başladım bi kere. 20 haftalık olduğum için başka hastaneler kabul etmiyor

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
Bilmiyorum ki canım belki farklı şehirlerde ya da hastanelerde daha uygundur. Muayene ücreti de yüksek geliyor bana 2650 TL. Ama yapacak bişey yok burda başladım bi kere. 20 haftalık olduğum için başka hastaneler kabul etmiyor
Muayene ücreti de baya varmış ya

Zeyp0

Kayıtlı Üye
rank
Ankara polatlıda özel hastanede annenin tüm kontrolleri kan alma olsun ultrason olsun doğum parası olsun aynı şekilde bebek için kontrollerde ve doğum sonrası bebek kontrolleri hepsi toplam 50 bin dediler aksi bişi olmasa tabi muayene parasıda 800 küsür

Tüm sayfalar yüklendi.