Sorum var Dogum haftasi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Gulcan Abdullah tarafından oluşturulan Dogum haftasi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,467 kez görüntülenmiş, 19 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Dogum haftasi
Konbuyu başlatan Gulcan Abdullah
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Çiçek20

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Merhaba kizlar. Kac haftalik olunca dogurdunuz ve belirtilerini nasil hiss etdiniz benim suyum az az gelir biter ve ben bunu hisetmem diye kirkuyorum. Lutfen yardimci olun. Kac haftalik dogum yapanlar var
Kuzum herkesin suyu gelicek diye bişey yok bazı kişilerin doğum esnasında ebeler patlatir suyu misal benim suyum gelmemişti hastanede kendileri suyumu patlattılar doğumdan 3 gün önce nişanım gelmişti 3 gün sonra ağrılarım sancılarim oldu gece 2 de acile yatisim yapılmıştı 1 santim açılma ile 12 saatin sonunda doğum oldu

Merhaba kizlar. Kac haftalik olunca dogurdunuz ve belirtilerini nasil hiss etdiniz benim suyum az az gelir biter ve ben bunu hisetmem diye kirkuyorum. Lutfen yardimci olun. Kac haftalik dogum yapanlar var
39.2 doğum yaptım cnm dogum sancısyla gittim benim suyum hiç gelmemişti kaç haftalık
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kuzum herkesin suyu gelicek diye bişey yok bazı kişilerin doğum esnasında ebeler patlatir suyu misal benim suyum gelmemişti hastanede kendileri suyumu patlattılar doğumdan 3 gün önce nişanım gelmişti 3 gün sonra ağrılarım sancılarim oldu gece 2 de acile yatisim yapılmıştı 1 santim açılma ile 12 saatin sonunda doğum oldu
Allah kolaylık versin 2. Bebekte canm 12 saat sancı çekmek zor gerçekten bn. 2. bebeğimi 1 saatte doğurdum öldüm öldüm dirildim valla

Gulcan Abdullah

Kayıtlı Üye
rank
39.2 doğum yaptım cnm dogum sancısyla gittim benim suyum hiç gelmemişti kaç haftalık
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Allah kolaylık versin 2. Bebekte canm 12 saat sancı çekmek zor gerçekten bn. 2. bebeğimi 1 saatte doğurdum öldüm öldüm dirildim valla
36+3 haftaligim canim

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Suyum geliyor diye gitmiştim kuzum 37+4 de yattım 2 gün suni alıp 37+6 da sezaryan olmak zorunda kaldım

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Anladım canım valla ben şu an âdeti üzerine koysam 37+6 olarak görünüyor ama normalde âdeti koymasam 36+6 görünüyor bende âdeti üstün koymadan 38 tamamlamak istiyorum benim sezeryan doğum ikinci gebelik olduğu için
Anladım canım . Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻

Tüm sayfalar yüklendi.