Sorum var Dogum haftasi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Gulcan Abdullah tarafından oluşturulan Dogum haftasi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,467 kez görüntülenmiş, 19 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Dogum haftasi
Konbuyu başlatan Gulcan Abdullah
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Çiçek20

Aleyna Yavuz

Kayıtlı Üye
rank
Ben 38 haftada doğurdum benim planlıydı kuzum sezeryan oldum ama son haftalarda karnım bayağı aşağı inmişti Bir de tekmelerini bayağı vajinamda hissediyordum.
Merhaba kizlar. Kac haftalik olunca dogurdunuz ve belirtilerini nasil hiss etdiniz benim suyum az az gelir biter ve ben bunu hisetmem diye kirkuyorum. Lutfen yardimci olun. Kac haftalik dogum yapanlar var

Rukiye taş

Kayıtlı Üye
rank
Canım ben 40. Haftada doğum yaptım sadece 4 gün öncesinden nişan geldi ama yalancı sancılar dışında su gelmesi gibi bir durum yaşamadım gece 3 gibi sancılarım geldi sabah doktora gittim 2 cm açılma vardı yatışım yapıldı akşam 9gibi doğumu hızlandırmak için suyumu patlattılar bir saat sonra da doğumum başladı ve kızımı sağlıkla kucağıma aldım

Gulcan Abdullah

Kayıtlı Üye
rank
37 den öncesi erken doğum canım 36. Haftayı doldurursan erken sayılmazb
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Benim ilk cocugum 37 haftalik dogdu 2.500 qr kuveze aldilar ondan dolayi sanirim biraz korkularim var.

Benim ilk cocugum 37 haftalik dogdu 2.500 qr kuveze aldilar ondan dolayi sanirim biraz korkularim var.

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank

Peki küveze alınma sebebi neydi balım korkma her bebek aynı olmaz o alındı diye bu minikte alınacak diye bir şey yok iyi düşün iyi olsun balım

Gulcan Abdullah

Kayıtlı Üye
rank
Peki küveze alınma sebebi neydi balım korkma her bebek aynı olmaz o alındı diye bu minikte alınacak diye bir şey yok iyi düşün iyi olsun balım
Evet canim ama o dogumum zor oldu diye bundanda korkuyorum. Kuveze cigerleri acilmamiw diye almiwtilar

Bendede sanki o korku kalmiş sanki bu haftalarda dogsa bu bebegimde boyle olucakmiw gibi geliyor

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Evet canim ama o dogumum zor oldu diye bundanda korkuyorum. Kuveze cigerleri acilmamiw diye almiwtilar

Bendede sanki o korku kalmiş sanki bu haftalarda dogsa bu bebegimde boyle olucakmiw gibi geliyor
Korkma canım rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻

Çiçek20

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba kizlar. Kac haftalik olunca dogurdunuz ve belirtilerini nasil hiss etdiniz benim suyum az az gelir biter ve ben bunu hisetmem diye kirkuyorum. Lutfen yardimci olun. Kac haftalik dogum yapanlar var
Ben 38doğum yapdım doktora kontrole girmişdim sancım falan yokdu sadece sanki yürüdükce çocuğun başın aşağıda hiss ediyordum doktora gitdiyimde 5santim açıklık vardı yani her kesde bir olmuyor canım

Tüm sayfalar yüklendi.