Ana sayfa
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Yardımsever Annesi
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Doğum icin ozel hastane mi devlet hastanesi mi 😯
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="❤️ Minik prematüre'm👶🏻 ❤️" data-source="post: 127872" data-attributes="member: 2183"><p>Hayatının hatası olurdu çam sakura yüksek riskli gebelikten 3 gün yattım piskolojim bozuldu covid pozitif ile aynı yerde kalıyorsun nstyi ultrason probunu tansiyon aletini ondan çıkarıp sana bağlıyorlar hemşireye neden temizlenmediğini sorduk bekleyen gebeler olarak doktor halleder dedi. Doktor eline deterjanı bezi alıp temizlik mi yapacak yemin ederim sedye örtüsü leş gibiydi kanlar içindeydi örtüyü bile dehistirmediler acilde nst cihazı yok zaten. Acil sezeryana alınması gereken gebe var bebeğin kalp atışları yavaşlamış anestezist yok 3 4 saat acilde bekledim ben çıkarken kadın hala sezeryan için bekliyordu. Benimki riskli gebelik Haftası küçük bile olsa her gelene çatı muaynesi şartı var ki biliyorsunuz çatı muaynesinden sonra kanama vs olabiliyor. Acil sezeryana alinabilirsin yoğun bakımda yer olmazsa Bebek ölebilir kabul ediyorum diye baba o halimle sayfa sayfa yazı yazdırıp imza attirdilar öğleden sonra fenalaştım baş dönmesi göz kararması yaşadım doktor cagirirmisiniz dedim doktoru acil durumlar dışında cagiramiyotuz diyip gittiler neyim olduğuna bile bakmadılar artık bayıldım mi ne yaptım farkında değilim kendinden geçmişim. İmza verip çıkmak istedim imzayı aldılar ama 24 saat çıkarmadılar refakatçi kabul etmiyorlar zorla aldırdım gece tuvalette düşüp kaldım refakatçi olmasa gelip bakan kimse Yok Allah düşürmesin neler yaşadığımı ben biliyorum daha kendime gelemedim.Daha neler neler yazarım da mecburi gitmek zorunda kalan olursa yazmak istemiyorum. Bende o hektar hektar alana kurulu gösterişe âldanip doğumu burda yapıyım 1 gece için özele binlerce lira ödemeyim demiştim ama giden para olsun çalışıp yerine koyarım.</p><p>[automerge]1639486346[/automerge]</p><p></p><p>Hangi hastanede yaptın merak ettim acaba</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="❤️ Minik prematüre'm👶🏻 ❤️, post: 127872, member: 2183"] Hayatının hatası olurdu çam sakura yüksek riskli gebelikten 3 gün yattım piskolojim bozuldu covid pozitif ile aynı yerde kalıyorsun nstyi ultrason probunu tansiyon aletini ondan çıkarıp sana bağlıyorlar hemşireye neden temizlenmediğini sorduk bekleyen gebeler olarak doktor halleder dedi. Doktor eline deterjanı bezi alıp temizlik mi yapacak yemin ederim sedye örtüsü leş gibiydi kanlar içindeydi örtüyü bile dehistirmediler acilde nst cihazı yok zaten. Acil sezeryana alınması gereken gebe var bebeğin kalp atışları yavaşlamış anestezist yok 3 4 saat acilde bekledim ben çıkarken kadın hala sezeryan için bekliyordu. Benimki riskli gebelik Haftası küçük bile olsa her gelene çatı muaynesi şartı var ki biliyorsunuz çatı muaynesinden sonra kanama vs olabiliyor. Acil sezeryana alinabilirsin yoğun bakımda yer olmazsa Bebek ölebilir kabul ediyorum diye baba o halimle sayfa sayfa yazı yazdırıp imza attirdilar öğleden sonra fenalaştım baş dönmesi göz kararması yaşadım doktor cagirirmisiniz dedim doktoru acil durumlar dışında cagiramiyotuz diyip gittiler neyim olduğuna bile bakmadılar artık bayıldım mi ne yaptım farkında değilim kendinden geçmişim. İmza verip çıkmak istedim imzayı aldılar ama 24 saat çıkarmadılar refakatçi kabul etmiyorlar zorla aldırdım gece tuvalette düşüp kaldım refakatçi olmasa gelip bakan kimse Yok Allah düşürmesin neler yaşadığımı ben biliyorum daha kendime gelemedim.Daha neler neler yazarım da mecburi gitmek zorunda kalan olursa yazmak istemiyorum. Bende o hektar hektar alana kurulu gösterişe âldanip doğumu burda yapıyım 1 gece için özele binlerce lira ödemeyim demiştim ama giden para olsun çalışıp yerine koyarım. [automerge]1639486346[/automerge] Hangi hastanede yaptın merak ettim acaba [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Doğum icin ozel hastane mi devlet hastanesi mi 😯