Sorum var Doğum korkusu

• Konbuyu başlatan Melis nur
  • Toplam 8 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Melis nur tarafından oluşturulan Doğum korkusu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 648 kez görüntülenmiş, 8 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Doğum korkusu
Konbuyu başlatan Melis nur
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hülya12

Mutsuz kadın

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba normal doğum agrititomu ve korkumu nasıl yenebilirim söyleyebilirsiniz kızlar bide ben 15 yaşında hamile kaldım yani 15

yaşındayım doğumda 1 sıkıntı olur mu
Neeey 15 miii😳😳
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Merhaba normal doğum agrititomu ve korkumu nasıl yenebilirim söyleyebilirsiniz kızlar bide ben 15 yaşında hamile kaldım yani 15

Canım sıkıntı olmaz onda sorun çıkmamıştı çok şükür ama benim kuzenim 16 yaşında doğum yaptı erken evlendi malesef kendi rızasıyla tabi

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-10-21
Gebeliğinizin 18. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık dolma biber büyüklügünde.
Bebeğin sinirlerinde myelin kılıf oluşmaya başlar. kız bebeklerde tüpler oluşur. erkek bebeklerde cinsel organ oldukça belirgin hale gelir. Kan basıncınız oldukça
fazla düşer. artık istirahat halindeyken sol yana yatmalı. yatış veya oturur pozisyonda ayağa çok ani kalkmamak gerekir. iştahta çok fazla artış olur.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 20 cm ağırlıgı 210 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

🔥ATEŞİM🔥

Kayıtlı Üye
rank

Kendi rizn mi cnm
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Sanmıyorum cnm sorun olacağını sürekli hareket et yürüyüş yap doğumun kolay olur kaç haftaliksin tatlim

H

Hursideuysal

Guest

merhaba bende hamileyim 3 cü bebeğim olacak 2 kez de normal doğum yaptım ilk çok korktum başıma ne gelecek neler yaşıycam bilmiyordum ama 2 ci de rahattım 2 saatte doğum yaptım hep pozitif düşün başkalarının doğum hikayelerini dinleme bu senin vucudun senin bedenin senden daha iyi bilen olmaz nefes egzersizlerini öğren şimdiden bol su iç bol yürüyüş yap 37 hafta itibari ile perina masajı uygula doğumun kolay olur pilatez topu ile egzersiz yap boş kaldıkça benim çok işime yaradı

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Kuzum çocuk yaşta çocuk doğurmak ne 🥺 İnşallah bir sıkıntı çıkmaz

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 30. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık lahana büyüklüğünde.
Bebeğin etrafında yaklaşık 100 ml amniyotik sıvı var. Kendinizi biraz yorgun hisseder ve uyku sorunları yaşamaya başlarsınız. hormonların etkisi ile eklemlerde gevşeme ve ruhsal değişiklikler (anksiete ve depresyon) başlayabilir.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 39 cm ağırlıgı 1400 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız
Tüm sayfalar yüklendi.