Doğum Odası Süslemee !!

• Konbuyu başlatan kbraaydn
  • Toplam 8 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde kbraaydn tarafından oluşturulan Doğum Odası Süslemee !! başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 946 kez görüntülenmiş, 8 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Doğum Odası Süslemee !!
Konbuyu başlatan kbraaydn
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Fundafulii
K

kbraaydn

Guest
Kızlar çok abartılı birşey istemiyorum isimli çikolata kapı süsü olarakta balonlar ve bebeğim geliyor afişi ve küvoz tülü yeterli mi sizce ??

Mervee

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar çok abartılı birşey istemiyorum isimli çikolata kapı süsü olarakta balonlar ve bebeğim geliyor afişi ve küvoz tülü yeterli mi sizce ??
Valla bana kalsa ben hiç birşey almazdım da ablam yine dayanamadı çikolata ve kapı süsü yaptırdı isim yazılı saçma geliyor onlara verilen para hiç gerek yok bence

Fundafulii

Kayıtlı Üye
rank
Valla ben böyle şeyler yapmadım gerek duymuyorum
Herkesin şahsi tercihi tabi oğlumda bende yapmadım ikinci çocuğum kiz böyle biraz süslemek istedim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Valla bana kalsa ben hiç birşey almazdım da ablam yine dayanamadı çikolata ve kapı süsü yaptırdı isim yazılı saçma geliyor onlara verilen para hiç gerek yok bence
Bence çok sevimli ve anlamlı arada çok ücret oynamayan yerler de var gidip çok pahalıya kaçmamak lazım

Bence çok sevimli ve anlamlı arada çok ücret oynamayan yerler de var gidip çok pahalıya kaçmamak lazım
Yeterli bence çok yapıp kendini De bunaltma sade olsun
Evt cnm zten bazen düdük kadar oda veriyorlar o yüzden çok abartmak istemyrm bende

Gerek duyup duyulmadığıni şahsi fikirleri sormadım zaten kendi gorusume ek birşeyler katılabilir mi onu merak ettim 😁

Gerek duyup duyulmadığıni şahsi fikirleri sormadım zaten kendi gorusume ek birşeyler katılabilir mi onu merak ettim 😁

Son düzenleme:

Fundafulii

Kayıtlı Üye
rank
EVET canm öyle yapicam yollarıma kadar suslucem ben senin fikrini merak etmiyorum kii napayım senin fikrini cnm ilave ek vs brsey olablr mi dye sordum ben arkadaşlara siz yapcak misiniz gerek görüyor musunuz dye sormadim

Tüm sayfalar yüklendi.