Doğum pozisyonu

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ezgyldrrm tarafından oluşturulan Doğum pozisyonu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,524 kez görüntülenmiş, 9 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Doğum pozisyonu
Konbuyu başlatan Ezgyldrrm
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ...

Ezgyldrrm

Kayıtlı Üye
rank
İyi akşamlar güzel annelerim kontrolden geldik, bebeğim yan pozisyonda duruyor, 19. Haftamızdayız bebek dik pozisyona son aylarda doğum yaklaşırken mi geçiyor? Bebek yan olduğu zaman normal doğum yapılmazmış

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank
İyi akşamlar güzel annelerim kontrolden geldik, bebeğim yan pozisyonda duruyor, 19. Haftamızdayız bebek dik pozisyona son aylarda doğum yaklaşırken mi geçiyor? Bebek yan olduğu zaman normal doğum yapılmazmış
Benimki 20 22haftalarda makat geliş di şimdi dönmüş doğum pozisyon almış canım bebekler son ana kadar dönüyor bilgin olsun canim

Ezgyldrrm

Kayıtlı Üye
rank

Sedoss

Kayıtlı Üye
rank
Benim şimdiye kadar hep baş gelişti son gittiğimde dönmüştü değişiyor galiba sürekli bende pek bilmiyorum ama

...

Moderator
Mod
rank
O haftalarda yan durması veya ters duruşu normal canım.Benim 34. Haftada doğum pozisyonuna döndü.Bazen doğuma az zaman kala bile dönebiliyor.

Tüm sayfalar yüklendi.