Ana sayfa
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Yardımsever Annesi
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Dogum yapanlar 🙏
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="𝙰𝚕𝚒𝚑𝚊𝚗'ı𝚗 𝙰𝚗𝚗𝚎𝚜𝚒♡" data-source="post: 342338" data-attributes="member: 3492"><p>Hiç korkma canım kendini korkutma benim de ilk dogumumdu herşey normaldi normal doğum oldum bana öyle bı anlattılar ki yok şöyle kesiyorlar yok böyle ağrıyor doğumdan sonra oturamiyorsun bile neler neler söylediler bende senin gibi anlatılanlara bakarak çok korkuyordum sabah 6 gibi hafif sancı başladı hemen gitmedim hastaneye ebe ne zaman ağrıya dayanamazssan o zaman gel hastanede daha zor sancı çekersin nts den kaldirmazlar demişti bende gitmedim ogeln saat 1 de sancılarım daha çok şiddetlendi gittim hemen dogumhaneye alıp nts felan bağladılar bak ilk bebeğim olmama rağmen 4 cm açılma var dediler suni sancı gerek yok kendi sancıları çok kuvvetli dediler bir saat sonra kadın eli ile baktı dedi ki sence kaç cm açilma olmuş dedi bende 5 mi dedim hayır 8 cm dedi çok şaşırmıştım sonra en son doğum koltuğuna almadan suni sancı taktılar korktum sordum daha mı kuvvetli olucak sancım dayanamam dedim hayır 1 dk da 1 kez sancı geliyorsa 1 dk da 3 kez gelicek kuvvetleri aynı olucak dedi doğum sancısı in tarifi yok ama inan bana bebeği görünce ve bebek çıkınca herşey bütün ağrı sancı bitiyor 3 ikinmada doğdu bebeğim öğlen 1 de gittim 4 te Alihan doğdu elini felan sokmuyor bebek kendini ittiriyor yani bebeğin kafası çıkıp sen ikindikca geliyor canım yani diyeceğim o ki 2 iç 4 dış dikişin vardı canım hiçte dedikleri gibi olmadı vallahi bak yalan değil 1 gün sonra eve geldiğimde evleri supurdum tam oturamiyorsun ama yan oturdum hep hiç öyle abarttiklari gibi ağrım olmadı kendini hiç korkutma herkesin bünyesine göre değişiyor mesela 15 saat suni sancı çeken de var ama bana suni sancı bile son anda taktılar o anlatılanlara göre maşallah benim doğumum kolay oldu hatta annem diyordu nazar değecek bı yat diyordu Allah'ım sana benim doğumdan bile daha kolaylarini versin canım ama kimsenin kötü anlatmalarina takılıp kendini korkutma</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="𝙰𝚕𝚒𝚑𝚊𝚗'ı𝚗 𝙰𝚗𝚗𝚎𝚜𝚒♡, post: 342338, member: 3492"] Hiç korkma canım kendini korkutma benim de ilk dogumumdu herşey normaldi normal doğum oldum bana öyle bı anlattılar ki yok şöyle kesiyorlar yok böyle ağrıyor doğumdan sonra oturamiyorsun bile neler neler söylediler bende senin gibi anlatılanlara bakarak çok korkuyordum sabah 6 gibi hafif sancı başladı hemen gitmedim hastaneye ebe ne zaman ağrıya dayanamazssan o zaman gel hastanede daha zor sancı çekersin nts den kaldirmazlar demişti bende gitmedim ogeln saat 1 de sancılarım daha çok şiddetlendi gittim hemen dogumhaneye alıp nts felan bağladılar bak ilk bebeğim olmama rağmen 4 cm açılma var dediler suni sancı gerek yok kendi sancıları çok kuvvetli dediler bir saat sonra kadın eli ile baktı dedi ki sence kaç cm açilma olmuş dedi bende 5 mi dedim hayır 8 cm dedi çok şaşırmıştım sonra en son doğum koltuğuna almadan suni sancı taktılar korktum sordum daha mı kuvvetli olucak sancım dayanamam dedim hayır 1 dk da 1 kez sancı geliyorsa 1 dk da 3 kez gelicek kuvvetleri aynı olucak dedi doğum sancısı in tarifi yok ama inan bana bebeği görünce ve bebek çıkınca herşey bütün ağrı sancı bitiyor 3 ikinmada doğdu bebeğim öğlen 1 de gittim 4 te Alihan doğdu elini felan sokmuyor bebek kendini ittiriyor yani bebeğin kafası çıkıp sen ikindikca geliyor canım yani diyeceğim o ki 2 iç 4 dış dikişin vardı canım hiçte dedikleri gibi olmadı vallahi bak yalan değil 1 gün sonra eve geldiğimde evleri supurdum tam oturamiyorsun ama yan oturdum hep hiç öyle abarttiklari gibi ağrım olmadı kendini hiç korkutma herkesin bünyesine göre değişiyor mesela 15 saat suni sancı çeken de var ama bana suni sancı bile son anda taktılar o anlatılanlara göre maşallah benim doğumum kolay oldu hatta annem diyordu nazar değecek bı yat diyordu Allah'ım sana benim doğumdan bile daha kolaylarini versin canım ama kimsenin kötü anlatmalarina takılıp kendini korkutma [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Dogum yapanlar 🙏