Ana sayfa
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Yardımsever Annesi
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Doğum yaptım sonunda🙂🙂
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Nurcan28" data-source="post: 111022" data-attributes="member: 2922"><p>Canim normal doğum yapabiliyorsan sorun yoksa normal yap yine sezaryan hiç tavsiye etmem hele belden uyşmayi hiçç. 10 gün önce sipinal belden uyusmali doğum yaptım ve bunu ikinci kez yapicagimi bildiğimden büyük korkuyla girdim doğuma bacaklarım zangir zangir titredi onlar beni üşüyorum sandı korku ve heyecandan dedim. Anestezi doktoru basucumdaydi hep ben hissediyorum dokunduklarini bana dedim az sabret ben seni sersemleticem birazdan dedi doktor. Ben inleyip bagirdikca birşey verdi bana uyuyor gibiydim ama seslerini diyuyor ve kendi sesimide duyuyorum ama gözümü acamiyodum çok zor geçti doğum sonrası iyilesmekte çok zaman alıyor hem karnımdaki dikiş yerlerim agriyo hem belimden yapılan iğne yerim. Diğer sezaryanlilar ben hissetmedim tavandaki aynadan doğumumu izledim bebeğimi gördüm dediler onlar uyuştu tamamen demekki diyorum kendimce ama ben uyuşmuyorum tam anlamıyla anladimki. Normal doğumda sancı çekmek çok zor ama doğum gerçekleşince hepsi bitiyo. 7:40 da girdim doğum servisine 10:15 e kadar hazırlık vs nts derken doğum sancim başladı sezaryan olucam tabiki bıraksalar normal dogurucaktim halbuki aldılar hemen ameliyathaneye. İnan seni korkutmak için yazmıyorum bunları normalde herşeyin normal doğur bacım benden tavsiye.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Nurcan28, post: 111022, member: 2922"] Canim normal doğum yapabiliyorsan sorun yoksa normal yap yine sezaryan hiç tavsiye etmem hele belden uyşmayi hiçç. 10 gün önce sipinal belden uyusmali doğum yaptım ve bunu ikinci kez yapicagimi bildiğimden büyük korkuyla girdim doğuma bacaklarım zangir zangir titredi onlar beni üşüyorum sandı korku ve heyecandan dedim. Anestezi doktoru basucumdaydi hep ben hissediyorum dokunduklarini bana dedim az sabret ben seni sersemleticem birazdan dedi doktor. Ben inleyip bagirdikca birşey verdi bana uyuyor gibiydim ama seslerini diyuyor ve kendi sesimide duyuyorum ama gözümü acamiyodum çok zor geçti doğum sonrası iyilesmekte çok zaman alıyor hem karnımdaki dikiş yerlerim agriyo hem belimden yapılan iğne yerim. Diğer sezaryanlilar ben hissetmedim tavandaki aynadan doğumumu izledim bebeğimi gördüm dediler onlar uyuştu tamamen demekki diyorum kendimce ama ben uyuşmuyorum tam anlamıyla anladimki. Normal doğumda sancı çekmek çok zor ama doğum gerçekleşince hepsi bitiyo. 7:40 da girdim doğum servisine 10:15 e kadar hazırlık vs nts derken doğum sancim başladı sezaryan olucam tabiki bıraksalar normal dogurucaktim halbuki aldılar hemen ameliyathaneye. İnan seni korkutmak için yazmıyorum bunları normalde herşeyin normal doğur bacım benden tavsiye. [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Doğum yaptım sonunda🙂🙂