Kizlar 17 günüm var ve ben 1haftadir sancı çekiyorum sizce ne zaman doğum olur
Z Züleyha taskin Kayıtlı Üye Katılım 3 Temmuz 2022 Mesajlar 38 10 Ağustos 2022 #1 Kizlar 17 günüm var ve ben 1haftadir sancı çekiyorum sizce ne zaman doğum olur
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,645 Konum Kırklareli 10 Ağustos 2022 #2 Züleyha taskin' Alıntı: Kizlar 17 günüm var ve ben 1haftadir sancı çekiyorum sizce ne zaman doğum olur Genişletmek için tıkla ... Sancılar düzenli mi canım yakındır doğumun
Züleyha taskin' Alıntı: Kizlar 17 günüm var ve ben 1haftadir sancı çekiyorum sizce ne zaman doğum olur Genişletmek için tıkla ... Sancılar düzenli mi canım yakındır doğumun
Z Züleyha taskin Kayıtlı Üye Katılım 3 Temmuz 2022 Mesajlar 38 10 Ağustos 2022 #3 Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: Sancılar düzenli mi canım yakındır doğumun Genişletmek için tıkla ... Gidip geliyor cnm
Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: Sancılar düzenli mi canım yakındır doğumun Genişletmek için tıkla ... Gidip geliyor cnm
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,645 Konum Kırklareli 10 Ağustos 2022 #4 Züleyha taskin' Alıntı: Gidip geliyor cnm Genişletmek için tıkla ... Düzenli değil ise korkma cnaım sen düzenli olana kadar bekle yakındır gelmesi miniğin rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Züleyha taskin' Alıntı: Gidip geliyor cnm Genişletmek için tıkla ... Düzenli değil ise korkma cnaım sen düzenli olana kadar bekle yakındır gelmesi miniğin rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Z Züleyha taskin Kayıtlı Üye Katılım 3 Temmuz 2022 Mesajlar 38 10 Ağustos 2022 #5 Bide cnm 13 gün kalmış burda yanlis yazmisim
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,645 Konum Kırklareli 10 Ağustos 2022 #6 Züleyha taskin' Alıntı: Bide cnm 13 gün kalmış burda yanlis yazmisim Genişletmek için tıkla ... Olsun kuzum sıkıntı değil bakalım 40 dolmadan gelecek mi minik yoks sonrq mı gelecek
Züleyha taskin' Alıntı: Bide cnm 13 gün kalmış burda yanlis yazmisim Genişletmek için tıkla ... Olsun kuzum sıkıntı değil bakalım 40 dolmadan gelecek mi minik yoks sonrq mı gelecek
Z Züleyha taskin Kayıtlı Üye Katılım 3 Temmuz 2022 Mesajlar 38 10 Ağustos 2022 #7 Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: Olsun kuzum sıkıntı değil bakalım 40 dolmadan gelecek mi minik yoks sonrq mı gelecek Genişletmek için tıkla ... Artık sabırsız laniyorum
Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: Olsun kuzum sıkıntı değil bakalım 40 dolmadan gelecek mi minik yoks sonrq mı gelecek Genişletmek için tıkla ... Artık sabırsız laniyorum
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,645 Konum Kırklareli 10 Ağustos 2022 #8 Züleyha taskin' Alıntı: Artık sabırsız laniyorum Genişletmek için tıkla ... Sabret annesi sabret
Z Züleyha taskin Kayıtlı Üye Katılım 3 Temmuz 2022 Mesajlar 38 10 Ağustos 2022 #9 Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: Sabret annesi sabret Genişletmek için tıkla ...
Enise Kayıtlı Üye Katılım 8 Ağustos 2022 Mesajlar 25 Konum Çankırı 10 Ağustos 2022 #10 Züleyha taskin' Alıntı: Kizlar 17 günüm var ve ben 1haftadir sancı çekiyorum sizce ne zaman doğum olur Genişletmek için tıkla ... Devamlı oluyorsa yakın zamn gelir Bnm oğlumda devamlı sancım vardı 1 hafta sonra oldu
Züleyha taskin' Alıntı: Kizlar 17 günüm var ve ben 1haftadir sancı çekiyorum sizce ne zaman doğum olur Genişletmek için tıkla ... Devamlı oluyorsa yakın zamn gelir Bnm oğlumda devamlı sancım vardı 1 hafta sonra oldu