Doğumdan ne kadar süre sonra spiral taktırılır?

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Yenianne8 tarafından oluşturulan Doğumdan ne kadar süre sonra spiral taktırılır? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,655 kez görüntülenmiş, 25 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Doğumdan ne kadar süre sonra spiral taktırılır?
Konbuyu başlatan Yenianne8
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hanife Şeyan

Ciçiş örgüler

Kayıtlı Üye
rank
Bilgisi olan varmı ?
41.gün taktırdım sma eşinle birlikte olmayacaksın 40 gün boyunca. Hamike olmadıgını kesin bilmen lazım yani. Eger birlikte olduysan da adetini bekliyorsun test veriyorsun öle takıyorlar.
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Arkadaslar ben cok cok korkuyordum kanamam olur bişi olur die. Ama 3.cocuk da olınca artık dedim yeter taktırcsm. Korkumu yenip gittim. Taktılar cok da öle acı hissetmedim hemde 41.günde taktılar saglık ocagında ebeler taktı dr a bile gitmedim. 2 ay adetim düzrnsiz oldu şimdilerde düzenli bek agrım kasık agrım oldu sabrettim 2 ay gecti gitti şimdi gayet iyiyim. Beni cok korkuttular sprail le hamile kaldılar yok bebeğin belinde cıktı yok kanaması durmadı öldü bitti yok bilmem ne die. Herkeste aynı değil arkadaslar birbirimizi korkutmayalım. Denemeden bilemezsiniz.

Son düzenleme:

Filiz068283

Kayıtlı Üye
rank
41.gün taktırdım sma eşinle birlikte olmayacaksın 40 gün boyunca. Hamike olmadıgını kesin bilmen lazım yani. Eger birlikte olduysan da adetini bekliyorsun test veriyorsun öle takıyorlar.
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Arkadaslar ben cok cok korkuyordum kanamam olur bişi olur die. Ama 3.cocuk da olınca artık dedim yeter taktırcsm. Korkumu yenip gittim. Taktılar cok da öle acı hissetmedim hemde 41.günde taktılar saglık ocagında ebeler taktı dr a bile gitmedim. 2 ay adetim düzrnsiz oldu şimdilerde düzenli bek agrım kasık agrım oldu sabrettim 2 ay gecti gitti şimdi gayet iyiyim. Beni cok korkuttular sprail le hamile kaldılar yok bebeğin belinde cıktı yok kanaması durmadı öldü bitti yok bilmem ne die. Herkeste aynı değil arkadaslar birbirimizi korkutmayalım. Denemeden bilemezsiniz.
Aynen canım herkesin aynı olmuyor kiminin vücut yapısı uygun kimisinin uygun değil zaten doktorlar fikir veriyor bür müddet kullandıktan sonra insan kendini de anlar yarayıp yaramadığını 😉

Nisa16

Kayıtlı Üye
rank
Canim bende ilk cocugumuda 6 ay sonra 2 ci cocugumuda 40 çıkınca taktirdim ama bu 3 cude hayla taktirmadim

Tüm sayfalar yüklendi.