Dogumdan sonra metiler ilâç

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde BİRGÜL gözde tarafından oluşturulan Dogumdan sonra metiler ilâç başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 593 kez görüntülenmiş, 2 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Dogumdan sonra metiler ilâç
Konbuyu başlatan BİRGÜL gözde
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 𝙰𝚕𝚒𝚑𝚊𝚗'ı𝚗 𝙰𝚗𝚗𝚎𝚜𝚒♡

BİRGÜL gözde

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar doğum yapalı 1 hafta oldu dün kontrolüm vardı sezaryan oldum hiç akintim gelmedi dün baktı içerde kanama birikmiş metiler diye ilaç verdi 3 gün kullanmamı söyledi ama içinde emziren anneler kullanmamalıdır diyor ben içtim ama emzirmekte istemiyorum korkuyorum kullanan oldumu

S♥️E💙

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar doğum yapalı 1 hafta oldu dün kontrolüm vardı sezaryan oldum hiç akintim gelmedi dün baktı içerde kanama birikmiş metiler diye ilaç verdi 3 gün kullanmamı söyledi ama içinde emziren anneler kullanmamalıdır diyor ben içtim ama emzirmekte istemiyorum korkuyorum kullanan oldumu
Doktora soylemedın mi emdıgıni canım emzırıyor olmanı dusunerekten vermiştir yoksa yazmazdi ilacı

Bende normal doğum yaptım canım bana da vermişti üzerinde sabah akşam yazıyordu 2 hafta felan günde bir attım sonra kontrole gitmiştim kanaman normal dedi bende bida kullanmadım valla bide kan hapı verdi onu da aklıma gelince atıyorum çoğunlukla hep unutuyorum

Tüm sayfalar yüklendi.