Ana sayfa
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Yardımsever Annesi
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Doğumhane
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Duygu1990" data-source="post: 216750" data-attributes="member: 4856"><p>Keyfi olacaksanız tavsiye etmem tabiki siz bilirsiniz bn mecbur kaldım çok zor o acı bebegede kendinede.bakmak çok zor oluyor ne sağa ne sola dönemedim ameliyat sonrası ve evde ilk iki haftam çok zordu yatalak gibi oldum emzirmek ve tuvalet için sürekli eşim kaldırıp indirdi banyo mu yaptırdı ağrı sızı da cabası daha yeni yeni iyi oldum bir aya yaklaştım doğum yapalı bnm 3 bebekti tüp de baglattim özelde 2 bin verdik dogumada 3100 doğum poliçe yaptırdım</p><p></p><p>Beni bayilttilar ama ayrılırken ameliyat bitmişti yatağıma koyacaklar di ağrı sızı içinde bitik bir vaziyette uyandım çok kötüydüm ameliyat kolay olurmu korkutmak istemem özelde oldum çok ilgilendiler ama ne serum ne iğne iyi değil birde sezeryan a giderken yada ameliyat sonrası kayısı hoşafı posali şekilde yiyin hastanede yellenmeden çıkarmıyor lar sezeryan olunca benim imkanım yoktu ilde olduğum için mecbur lavma sonrası olduda ciktim</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Duygu1990, post: 216750, member: 4856"] Keyfi olacaksanız tavsiye etmem tabiki siz bilirsiniz bn mecbur kaldım çok zor o acı bebegede kendinede.bakmak çok zor oluyor ne sağa ne sola dönemedim ameliyat sonrası ve evde ilk iki haftam çok zordu yatalak gibi oldum emzirmek ve tuvalet için sürekli eşim kaldırıp indirdi banyo mu yaptırdı ağrı sızı da cabası daha yeni yeni iyi oldum bir aya yaklaştım doğum yapalı bnm 3 bebekti tüp de baglattim özelde 2 bin verdik dogumada 3100 doğum poliçe yaptırdım Beni bayilttilar ama ayrılırken ameliyat bitmişti yatağıma koyacaklar di ağrı sızı içinde bitik bir vaziyette uyandım çok kötüydüm ameliyat kolay olurmu korkutmak istemem özelde oldum çok ilgilendiler ama ne serum ne iğne iyi değil birde sezeryan a giderken yada ameliyat sonrası kayısı hoşafı posali şekilde yiyin hastanede yellenmeden çıkarmıyor lar sezeryan olunca benim imkanım yoktu ilde olduğum için mecbur lavma sonrası olduda ciktim [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Doğumhane