Kuzum nişan ve su için belirti olmuyor benim doğuma 3 gün kala nişanım gelmişti suyum gelmedi orda patlattılarDoğumdan önce nişan yada su geleceği zaman bı belirti oluyor mu yoksa hiçbir belirtisi olmadan mi geliyor
Teşekkür ederimKuzum nişan ve su için belirti olmuyor benim doğuma 3 gün kala nişanım gelmişti suyum gelmedi orda patlattılar
Teşekkür ederimBende ikiside gelmedi sancım vardı sadece açılma o gün oldu doğumda ayni gün gerceklesti
Belirti olmuyo benim 4 gün önce nişan geldi 4 günün sonunda sancım oldu hastaneye gittim yattım yatarken suyum geldi doğuma girdim 5 10 dk içinde bebeğim kucağımdaydıDoğumdan önce nişan yada su geleceği zaman bı belirti oluyor mu yoksa hiçbir belirtisi olmadan mi geliyor
Ne güzel anlatıyor allahımBelirti olmuyo benim 4 gün önce nişan geldi 4 günün sonunda sancım oldu hastaneye gittim yattım yatarken suyum geldi doğuma girdim 5 10 dk içinde bebeğim kucağımdaydı![]()
Rica ederim kuzumTeşekkür ederim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Teşekkür ederim![]()
Benim ilkinde nişan geldi gece. Sonra yavaş yavaş sancı geldi. Sonrada işte gitdim ve yarım saat içinde dogurdum. Diger 2.de sqdece sancı vardı. 3.de sancım vardı ama sezeryan oldum . Yani hiç birinde erkenden suyum gelmediDoğumdan önce nişan yada su geleceği zaman bı belirti oluyor mu yoksa hiçbir belirtisi olmadan mi geliyor
MasAllah.Rabbim herkese boyle dogum nasip etsinBelirti olmuyo benim 4 gün önce nişan geldi 4 günün sonunda sancım oldu hastaneye gittim yattım yatarken suyum geldi doğuma girdim 5 10 dk içinde bebeğim kucağımdaydı![]()
2.deBenim ilkinde nişan geldi gece. Sonra yavaş yavaş sancı geldi. Sonrada işte gitdim ve yarım saat içinde dogurdum. Diger 2.de sqdece sancı vardı. 3.de sancım vardı ama sezeryan oldum . Yani hiç birinde erkenden suyum gelmedi
Benim ilkinde nişan geldi gece. Sonra yavaş yavaş sancı geldi. Sonrada işte gitdim ve yarım saat içinde dogurdum. Diger 2.de sqdece sancı vardı. 3.de sancım vardı ama sezeryan oldum . Yani hiç birinde erkenden suyum gelmedi