Ana sayfa
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Yardımsever Annesi
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Doğumunuz kaçıncı haftada başladı?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="AYŞENUR🦋" data-source="post: 493511" data-attributes="member: 3155"><p>Öncelikle böyle düşünme canım emin ol insan birazda kendi kendisi yapıyor. İlk oğlum sancılarım 27. Haftada başladı açılma kanama vs sonra sancıları durdular ben tam 10 haftaya yakın evde yattım 35. Haftadan sonra yürümeye başlamıştım artık hastane dışında da yürüyüşe çıkıyordum 35 ve 36. Haftalar da suyum azar azar gelmeye başladı doktorlar şu seviyesi normal diye yatırmamışlardı ama 37. Haftada gelen yarım çay bardağı su ile suyumun azalmaya başladığı gördüler zaten akıntı ile berbar de su gelişi oluyordu bende. 37. Haftada yatış yapıldı 3cm açılma var diye suni sancı verildi 24 saat suni sancı yedim ama sonradan kan sonuçlarımda ani enfeksiyon yükselişi görüldü bebeğe geçmesin diye acilen sezaryana alındım. Şimdi ikinci miniğime hamileyim ilk bebeğimde ki gibi asla ya erken gelirse diye kendi kendime düşünceye girmiyorum yani tabii Allahın takdiri ama ilk bebeğimde çok stres yapardım. Şuan 24 haftalığım Buda sezaryen olacak şimdiden kendime dikkat etmeye çalışıyorum sağolsun eşimde ev işlerinde aşırı yardım ediyor erken doğum riskim olmasın diye henüz bir su gelişi kanama vs olmadı ama oğlunda ki gibi ara ara 2 3 saatlik rahim sancıları çekiyorum. Dün doktorum da sordu anlattım. Su yada kanama yoksa endişe etme dedi .</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="AYŞENUR🦋, post: 493511, member: 3155"] Öncelikle böyle düşünme canım emin ol insan birazda kendi kendisi yapıyor. İlk oğlum sancılarım 27. Haftada başladı açılma kanama vs sonra sancıları durdular ben tam 10 haftaya yakın evde yattım 35. Haftadan sonra yürümeye başlamıştım artık hastane dışında da yürüyüşe çıkıyordum 35 ve 36. Haftalar da suyum azar azar gelmeye başladı doktorlar şu seviyesi normal diye yatırmamışlardı ama 37. Haftada gelen yarım çay bardağı su ile suyumun azalmaya başladığı gördüler zaten akıntı ile berbar de su gelişi oluyordu bende. 37. Haftada yatış yapıldı 3cm açılma var diye suni sancı verildi 24 saat suni sancı yedim ama sonradan kan sonuçlarımda ani enfeksiyon yükselişi görüldü bebeğe geçmesin diye acilen sezaryana alındım. Şimdi ikinci miniğime hamileyim ilk bebeğimde ki gibi asla ya erken gelirse diye kendi kendime düşünceye girmiyorum yani tabii Allahın takdiri ama ilk bebeğimde çok stres yapardım. Şuan 24 haftalığım Buda sezaryen olacak şimdiden kendime dikkat etmeye çalışıyorum sağolsun eşimde ev işlerinde aşırı yardım ediyor erken doğum riskim olmasın diye henüz bir su gelişi kanama vs olmadı ama oğlunda ki gibi ara ara 2 3 saatlik rahim sancıları çekiyorum. Dün doktorum da sordu anlattım. Su yada kanama yoksa endişe etme dedi . [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Doğumunuz kaçıncı haftada başladı?