Sorum var Doguramıyorum

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Sevdamrt tarafından oluşturulan Doguramıyorum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,017 kez görüntülenmiş, 8 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Doguramıyorum
Konbuyu başlatan Sevdamrt
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hülya12

Gebedediler

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar merhaba. Bugün 40+0 oldum hala tık yok çok stres oldum suni sancı falan verirler diye korkuyorum ilk dogumum bide ne olur dua edin bana doğum olsun artık 😔😔
Rabbim kolay doğum versin inşallah canm 🤲 adaçayı ve hurma öneriyolar doğumu tetiklemek için ama

3 çocuk annesi

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar merhaba. Bugün 40+0 oldum hala tık yok çok stres oldum suni sancı falan verirler diye korkuyorum ilk dogumum bide ne olur dua edin bana doğum olsun artık 😔😔
Ah canım benimde 3 bebeğim bende 40+1 de doğurdum bol bol yürü strese girme ilk kızımı 42+6 da doğurdum suni sancı ile geç doğan bebekler arasına girdi Türkiye'de 😁 Oğlum 38+4 te doğdu bu kizcem de 40+1 de hastaneye gittiğimde sancı ile 4,5 santim açılmam vardı sancı odasına girene kadar 7 santim olmuş az daha arabada dogurcaktim 🙄İnşallah açılman hızlı ilerler sancı gelince hemen duş al ben öyle yaptım gittim gece 23.44 te yatisim yapıldı 00:20 de dogurdum zorlu değildi de işte ikinirken çok yoruldum ev temizlemiştim birde sancı çekerken gündüzde pikniğe gittik orda başlamış sancılarım birde açılmam inşallah kolay olur doğumun hiç beklemiyordum o gün doğacağını bende hep aynı şeyi dedim doguramiyorum diye hergun bekledim doğum yapacam diye o gün hiç aklımda yoktu hatta kafana takma sadece sakin ol korkma kuzum🤲🤲❤️

Sevdamrt

Kayıtlı Üye
rank
Allah hayırlı kolay doğum nasip etsin inşallah 😊
Amin inşallah teşekkür ederim😘💕
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Rabbim kolay doğum versin inşallah canm 🤲 adaçayı ve hurma öneriyolar doğumu tetiklemek için ama
Amin canım inşallah. Yedim tetikliycek olan herşeyi yaptım 🤦🏻‍♀️
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Amin canım inşallah. Yedim tetikliycek olan herşeyi yaptım 🤦🏻‍♀️
Ah canım benimde 3 bebeğim bende 40+1 de doğurdum bol bol yürü strese girme ilk kızımı 42+6 da doğurdum suni sancı ile geç doğan bebekler arasına girdi Türkiye'de 😁 Oğlum 38+4 te doğdu bu kizcem de 40+1 de hastaneye gittiğimde sancı ile 4,5 santim açılmam vardı sancı odasına girene kadar 7 santim olmuş az daha arabada dogurcaktim 🙄İnşallah açılman hızlı ilerler sancı gelince hemen duş al ben öyle yaptım gittim gece 23.44 te yatisim yapıldı 00:20 de dogurdum zorlu değildi de işte ikinirken çok yoruldum ev temizlemiştim birde sancı çekerken gündüzde pikniğe gittik orda başlamış sancılarım birde açılmam inşallah kolay olur doğumun hiç beklemiyordum o gün doğacağını bende hep aynı şeyi dedim doguramiyorum diye hergun bekledim doğum yapacam diye o gün hiç aklımda yoktu hatta kafana takma sadece sakin ol korkma kuzum🤲🤲❤️
İnşallah benimde kolay olur çok korkuyorum 🤦🏻‍♀️ Teşekkür ederim

Çiçek20

Kayıtlı Üye
rank
Rabbim hayırlı kolay doğum nasib etsin İnşaAllah yavrunu sağ salim kucağına alırsın Allahın izni ilə korkma İnşaAllah her şey gönlünce olur 🙏🤲🥰

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Rabbim hayırlı kolay doğumlar nasip etsin inşallah. Bol bol merdiven in çık, squat yap, sıcak duş al kaslar gevşediği için açılmaya yol açar, stres yapma

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 31. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık kokonat büyüklüğünde.
Bebek başını bir taraftan diğer tarafa çevirebilir. çok hareket etmesinden dolayı annede uykusuzluk olabilir. Bu haftadan itibaren yalancı doğum ağrıları (braxton hick kasılmaları) başlar. bazen erken doğum eylemi başlayabilir. ağrılar sürekli olursa mutlaka doktorunuza haber verin.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 40 cm ağırlıgı 1650 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız
Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar