Gözün Aydin Allah analı babalı büyütsun inşallahKızlar sabah 9 da yattım 10 da suni bagladılar cok şükür akşam 7 bucukta kızımı kucagıma aldım Rabbim bütün hamilelere kolay dogum nasip eylesin inşallah
Allah bağışlasın gözünüz aydın darısı burdaki herkeseKızlar sabah 9 da yattım 10 da suni bagladılar cok şükür akşam 7 bucukta kızımı kucagıma aldım Rabbim bütün hamilelere kolay dogum nasip eylesin inşallah
Gözün aydın canım Allah sağlıkla analı babalı büyütsün inşallahKızlar sabah 9 da yattım 10 da suni bagladılar cok şükür akşam 7 bucukta kızımı kucagıma aldım Rabbim bütün hamilelere kolay dogum nasip eylesin inşallah
Amin inşallah canım sagolasınGozun aydin canm allah anali babali buyutmek nasip etsin insallah darisi bizlere insallah![]()
Aynen canım sagolasın 2780 dogdu cok sükür korktum az dogcak diye ama son zaman kilo aldıGözün Aydin Allah analı babalı büyütsun inşallah![]()
kilosu düşük diye çok korkuyordun bak çok şükür sağlıklı bir şekilde kucağına almışsın
![]()
Sagolun canım amin inşallahAllah bağışlasın gözünüz aydın darısı burdaki herkese⚘
Sagol canım inşallahGözün aydın canım Allah sağlıkla analı babalı büyütsün inşallah![]()
Amin İnşallah canımKızlar sabah 9 da yattım 10 da suni bagladılar cok şükür akşam 7 bucukta kızımı kucagıma aldım Rabbim bütün hamilelere kolay dogum nasip eylesin inşallah
Allahım analı babalı büyütsün inşallah canm darısı bizlerin başlarına inşallah cnmKızlar sabah 9 da yattım 10 da suni bagladılar cok şükür akşam 7 bucukta kızımı kucagıma aldım Rabbim bütün hamilelere kolay dogum nasip eylesin inşallah