Sorum var Dün dogurdum kizkar

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Zuleyha1 tarafından oluşturulan Dün dogurdum kizkar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,085 kez görüntülenmiş, 11 yorum ve 7 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Dün dogurdum kizkar
Konbuyu başlatan Zuleyha1
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

Mia

Kayıtlı Üye
rank
Hatirlarsaniz nisanim gelmisti ikinci seseryanim olacagi halde acilden eve gondermislerdi. Ve ogunden sonrski gittigim kontrollerimde hep bebekte kilo kaybi goruldu. Dun dogum yaotim 10 gun once 3.100 gram olan bebek daha sonra 3 kilo daha sonra 2800 cikmaya baslamisti gelisimi durmus dedi doktor dun planli sezeryan oldum 2750 dogdu kizim megerse kordon boynuna iki tur dolanmis cok sukur sezeryan oldum ki bi sikinti olmadi . Suan koynumda uyuyor minigim dsrisi herkesin basina 🤗
Allah bağışlasın kuzum,anneli babalı büyüsün inşallah, cok sevindim 😘

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Hatirlarsaniz nisanim gelmisti ikinci seseryanim olacagi halde acilden eve gondermislerdi. Ve ogunden sonrski gittigim kontrollerimde hep bebekte kilo kaybi goruldu. Dun dogum yaotim 10 gun once 3.100 gram olan bebek daha sonra 3 kilo daha sonra 2800 cikmaya baslamisti gelisimi durmus dedi doktor dun planli sezeryan oldum 2750 dogdu kizim megerse kordon boynuna iki tur dolanmis cok sukur sezeryan oldum ki bi sikinti olmadi . Suan koynumda uyuyor minigim dsrisi herkesin basina 🤗
Rabbim analı babalı büyütsün inşallah canım

Tüm sayfalar yüklendi.