Dün kontrolüm vardı annişler ❤️❤️❤️

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Mamı Sibel tarafından oluşturulan Dün kontrolüm vardı annişler ❤️❤️❤️ başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 5,637 kez görüntülenmiş, 58 yorum ve 7 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Dün kontrolüm vardı annişler ❤️❤️❤️
Konbuyu başlatan Mamı Sibel
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Yazgülü(semra)

...

Moderator
Mod
rank
Canlarım nasılsınız bebişler nasıl dün kontrolüm vardı 35 +2 gğnlügüz nts baglandık doktor cuma gel anestezi için kan ver herşey yolunda sizlerin zamanı ne kadar kaldı filiz arkadaşımda gördüm dün kontrolüm de hepinizi seviyorum
İyi olmanıza çok sevindim canım.Sağlıkla al kucağına inşaAllah.sezaryen için gün verdimi doktorun kuzum.🤗♥️♥️

Mamı Sibel

Kayıtlı Üye
rank
İyi olmanıza çok sevindim canım.Sağlıkla al kucağına inşaAllah.sezaryen için gün verdimi doktorun kuzum.🤗♥️♥️
3 ocak ama doktr herşey iyi sen cuma günü bi kanver dedi Bakacaz
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Cok az kalmış canım ya dogumuna ınsallah saglıkla hayırla alırsın bebesi kucağına 🥰
Heyecan basıyor zaten ❤️❤️❤️
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Cok az kalmış canım ya dogumuna ınsallah saglıkla hayırla alırsın bebesi kucağına 🥰
Heyecan basıyor zaten ❤️❤️❤️

Sedoss

Kayıtlı Üye
rank
Canlarım nasılsınız bebişler nasıl dün kontrolüm vardı 35 +2 gğnlügüz nts baglandık doktor cuma gel anestezi için kan ver herşey yolunda sizlerin zamanı ne kadar kaldı filiz arkadaşımda gördüm dün kontrolüm de hepinizi seviyorum
Sevindim canım iyi olmanıza ♥️ ben yarın 27. Haftaya girecem inşallah daha var doğuma zamanını bende bilmiyorum 🙂

Filiz068283

Kayıtlı Üye
rank
Canım benim çok memnun oldum seni tanıdığıma çok tatlısın ❤❤❤

Heyatim

Kayıtlı Üye
rank
Cok wukur canim hep iyi olun inwallah bizde iyiyiz wukur 69 gunumuz kaldi bayaa bi sabirsizlaniyorum artik zaman kecmek bilmiyor(( bende 25 aralika kadar gedicem inwallah bakalim bebek nasil

Alparslan💙

Kayıtlı Üye
rank
MaşaAllah az kaldı kuzum sağlıkla kucağına alırsın inşaAllah anesteziye karar verdin mi spinal mi genel mi olacaksın

Tüm sayfalar yüklendi.