Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kizlar’ durumumu Güncelliyorum : Adetim başladi bu ay yine Hamile degilim ama olsun berki şimdi degil belki yarinda degil ama elbet bir gün Allahın izniyle
Rabbim gönlüne göre versin inşallah canım. Allah bebek isteyen herkese en kısa zamanda bu mutluluğu tattırsın
Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi:
2025-07-30
Gebeliğinizin 27. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık karnabahar büyüklüğünde.
Bebekte periyodik uyku ve uyanıklık dönemleri başlar. beyin çok fazla aktif olmaya başlar. akciğer büyümesi son halini alır ancak henüz dışarıda nefes alıp verecek olgunlukta değildir. 2. trimester bitiyor. sırt ağrıları, bacak krampları sıklaşır. Bebeğinizin boyu yaklaşık 35 cm ağırlıgı 950 gr
Kizlar’ durumumu Güncelliyorum : Adetim başladi bu ay yine Hamile degilim ama olsun berki şimdi degil belki yarinda degil ama elbet bir gün Allahın izniyle
Herşey gönlünce olsun canım rabbim.en güzelini nasip etsin inşallah herşeyin bir zamanı var benim yengemin 5 sene çocuğu olmadı aşîlama yapacakken hamile olduğunu òğrendi sende hep güzel düşün hayırlısı olur inşallah❤
Herşey gönlünce olsun canım rabbim.en güzelini nasip etsin inşallah herşeyin bir zamanı var benim yengemin 5 sene çocuğu olmadı aşîlama yapacakken hamile olduğunu òğrendi sende hep güzel düşün hayırlısı olur inşallah❤
Ben Üçüzlere hamileydim ama nedensiz yere 6 haftama bastimda kanamamla birlikte düşük yaptim üçünü de Allah onlari benden çok sevdı yanına aldı ilk çocuklarimdi
Ben Üçüzlere hamileydim ama nedensiz yere 6 haftama bastimda kanamamla birlikte düşük yaptim üçünü de Allah onlari benden çok sevdı yanına aldı ilk çocuklarimdi