Dusuk tehlikesi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Sensey tarafından oluşturulan Dusuk tehlikesi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,225 kez görüntülenmiş, 20 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Dusuk tehlikesi
Konbuyu başlatan Sensey
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sensey

Sensey

Kayıtlı Üye
rank
Benim de olmuştu rahimde yırtık vardı. Kanamam gelmişti. Doktora gittik iğne vurdu sonra progestan verdi kullandım. Bir hafta yattim yırtık küçüldü ama hala risk var dedi 11 haftalık benim de. Dikkatli ol uzanma bir yere, süpürge vs yapma, eğilme. Dikkatli ol ve kontrolleri atlama Allah yardımcın olsun. Korkma inşallah birşey olmaz
Inşallah Allah razı olsun hepimiz sag salim kucagimiza 🙏🙏
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Aman kuzum hapını igneni ihmal etme uzan sürekli agir is yapma en azindan bi 20 haftalik olana kadar cok dikkat et . Sirt ağrını doktoruna bi bildir istersen canım rabbim saglikla kucagina versin insallah
Yapmıyorum valla dikkat ediyorum sürekli ınsallahhh aminnnn🙏🙏🙏

Tek bir doktora güvenme canım birde internettenden araştır bir arkadaşıma kanama nedeniyle doktoru tedavi verdi yattı 4 ay biraz düzeldi gibi olmuştu sonradan suyu geldi bebeği aldırmak zorunda kaldı yanlış teşhis konulmuş inşallah rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebişleri peşini bırakma araştır sürekli
Sürekli gidiyorum doktora hep farklı farklı tek doktora güvenmem haklisiniz

Kese etrafinda kanama bende yaşadım . İğne vuruldum çok fazla bel ve sırt ağrım oldu. 12. Haftadan sonra kanama düzeldi çok şükür ama ben 1.5ay boyunca istirahat ettim dinlemek çok önemli. Sizede çok geçmiş olsun
Ikili test yaptırdığınız da kanama alanı gözüktü mu orda

Son düzenleme:
Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar