Ana sayfa
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Yardımsever Annesi
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Düşük tehlikesi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Aysenr.23" data-source="post: 532493"><p>Merhaba hanımlar. Şu an 14 haftalık gebeyim. Benim bebeğim 5 haftalıkken kanamam olmuştu. Sonra doktor progestan iğne verdi. Onu kullandım geçti. 12 haftalıkken ilişkiden sonra tekrar kanamam oldu. Doktor muayene etti. Rahimden geliyor kanama dedi. 10 gün dinlenme verdi. Sonra kontrole gel dedi. Progestan fitil 200 lük verdi. Günde 2 defa onu kullandım. 2 gün çok kanamam oldu. Sonra yavaş yavaş azaldı. Tam bitecek dedim işe de başladım. 3 gün sonra tekrar kanamam oldu. Hemen hastaneye gittik ama kanamam azalmaya başladı. Yine yatış verdiler. 3 gündür dinleniyorum. Aynı tedaviyi uyguluyorum. Yani 15 gün boyunca bu kanamalarım lekelenmelerim azalarak artarak devam etti. Şimdi neredeyse temiz oldum. Acaba rapor alıp evde dinlenmeme gerek var mı? Tekrarlar mı? Şu an kanamam durduğu için devlet bir aylık rapor vermez muhtemelen. Özelden almak zorunda kalacam. Sizce gerek var mı?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Aysenr.23, post: 532493"] Merhaba hanımlar. Şu an 14 haftalık gebeyim. Benim bebeğim 5 haftalıkken kanamam olmuştu. Sonra doktor progestan iğne verdi. Onu kullandım geçti. 12 haftalıkken ilişkiden sonra tekrar kanamam oldu. Doktor muayene etti. Rahimden geliyor kanama dedi. 10 gün dinlenme verdi. Sonra kontrole gel dedi. Progestan fitil 200 lük verdi. Günde 2 defa onu kullandım. 2 gün çok kanamam oldu. Sonra yavaş yavaş azaldı. Tam bitecek dedim işe de başladım. 3 gün sonra tekrar kanamam oldu. Hemen hastaneye gittik ama kanamam azalmaya başladı. Yine yatış verdiler. 3 gündür dinleniyorum. Aynı tedaviyi uyguluyorum. Yani 15 gün boyunca bu kanamalarım lekelenmelerim azalarak artarak devam etti. Şimdi neredeyse temiz oldum. Acaba rapor alıp evde dinlenmeme gerek var mı? Tekrarlar mı? Şu an kanamam durduğu için devlet bir aylık rapor vermez muhtemelen. Özelden almak zorunda kalacam. Sizce gerek var mı? [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Düşük tehlikesi