Kızlar çiğdem den haberi olan var mı doğurdu mu en son sancı çekiyordu kuzum yazmadı hala.
Gökçem💕 "minik kızım" Katılım 25 Aralık 2021 Mesajlar 2,302 17 Temmuz 2022 #1 Kızlar çiğdem den haberi olan var mı doğurdu mu en son sancı çekiyordu kuzum yazmadı hala.
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,634 Konum Kırklareli 17 Temmuz 2022 #2 Tazeana 🤱🤱' Alıntı: Kızlar çiğdem den haberi olan var mı doğurdu mu en son sancı çekiyordu kuzum yazmadı hala. Genişletmek için tıkla ... Evett sabah yazmış 7 gibi doğurmuş kuzum iyi olunca burayada yazar sanırım ayy Ece hanım da geldi şükür
Tazeana 🤱🤱' Alıntı: Kızlar çiğdem den haberi olan var mı doğurdu mu en son sancı çekiyordu kuzum yazmadı hala. Genişletmek için tıkla ... Evett sabah yazmış 7 gibi doğurmuş kuzum iyi olunca burayada yazar sanırım ayy Ece hanım da geldi şükür
🔥 🔥ATEŞİM🔥 Kayıtlı Üye Katılım 6 Mart 2022 Mesajlar 1,619 Konum Sivas 17 Temmuz 2022 #3 Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: Evett sabah yazmış 7 gibi doğurmuş kuzum iyi olunca burayada yazar sanırım ayy Ece hanım da geldi şükür Genişletmek için tıkla ... Şükür zor oldu ama kurtardı cnm ya şimdi bebisi unutturur ona hepsini hayırlı evlat olur inş cnn
Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: Evett sabah yazmış 7 gibi doğurmuş kuzum iyi olunca burayada yazar sanırım ayy Ece hanım da geldi şükür Genişletmek için tıkla ... Şükür zor oldu ama kurtardı cnm ya şimdi bebisi unutturur ona hepsini hayırlı evlat olur inş cnn
Gökçem💕 "minik kızım" Katılım 25 Aralık 2021 Mesajlar 2,302 17 Temmuz 2022 #4 Çok şükür canım ben de cevap aldım az önce doğurmuş çok şükür. Benimki gibi zor olmuş açılma olması ama kavuşmuşlar zamanla iyileşirler artıkkk
Çok şükür canım ben de cevap aldım az önce doğurmuş çok şükür. Benimki gibi zor olmuş açılma olması ama kavuşmuşlar zamanla iyileşirler artıkkk
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,634 Konum Kırklareli 17 Temmuz 2022 #5 Tazeana 🤱🤱' Alıntı: Çok şükür canım ben de cevap aldım az önce doğurmuş çok şükür. Benimki gibi zor olmuş açılma olması ama kavuşmuşlar zamanla iyileşirler artıkkk Genişletmek için tıkla ... Aynen kuzum banwdw doğurdum ama öldüm yazmış kuzum ya rabbim bir an önce acısını dindirsim inşallah . Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 17 Temmuz 2022 Saliş Ozi' Alıntı: Şükür zor oldu ama kurtardı cnm ya şimdi bebisi unutturur ona hepsini hayırlı evlat olur inş cnn Genişletmek için tıkla ... Amin kuzum inşallah
Tazeana 🤱🤱' Alıntı: Çok şükür canım ben de cevap aldım az önce doğurmuş çok şükür. Benimki gibi zor olmuş açılma olması ama kavuşmuşlar zamanla iyileşirler artıkkk Genişletmek için tıkla ... Aynen kuzum banwdw doğurdum ama öldüm yazmış kuzum ya rabbim bir an önce acısını dindirsim inşallah . Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 17 Temmuz 2022 Saliş Ozi' Alıntı: Şükür zor oldu ama kurtardı cnm ya şimdi bebisi unutturur ona hepsini hayırlı evlat olur inş cnn Genişletmek için tıkla ... Amin kuzum inşallah