Sorum var Ek gıda

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Badegül tarafından oluşturulan Ek gıda başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 815 kez görüntülenmiş, 10 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Ek gıda
Konbuyu başlatan Badegül
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Beyza🥰

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Sevgili anneler tam olarak kaçıncı ayda başladınız ek gidaya neyle başladınız merak ettim 😊bide mama sandelyesi ne önerirsiniz
Ek gıdaya ben henüz başlaymadım çünkü daha 2 aylığız 🤭🤭 ama mama sandalyesini ayak koyma yerli alırsan daha iyi olur çünkü çocuklar ayaklarını sabit bir yere koymadan yemek yerken salladıkları için dikkatleri çok fazla dağılabiliyor kuzum ( naçizane fikrim)

Badegül

Kayıtlı Üye
rank
Ek gıdaya ben henüz başlaymadım çünkü daha 2 aylığız 🤭🤭 ama mama sandalyesini ayak koyma yerli alırsan daha iyi olur çünkü çocuklar ayaklarını sabit bir yere koymadan yemek yerken salladıkları için dikkatleri çok fazla dağılabiliyor kuzum ( naçizane fikrim)
Benimki de 2 buçuk aylık daha ama yaz bitmeden karpuz kavunun tadını alsın istiyorum hamileyken çok aşermiştim 😄

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Benimki de 2 buçuk aylık daha ama yaz bitmeden karpuz kavunun tadını alsın istiyorum hamileyken çok aşermiştim 😄
Kız Allah seni 😅😅, vermeni tavsşye etmem şuan henüz küçük olduğu için tatlı şeyler kan şekerini bozar kuzum zaten sen yedikçe sütünden ona gidiyor emin ol

Son düzenleme:

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Sevgili anneler tam olarak kaçıncı ayda başladınız ek gidaya neyle başladınız merak ettim 😊bide mama sandelyesi ne önerirsiniz
6. Aydan sonra en gıdaya başladım kuzum yoğurt bebe bisküvisi sebze çorbası mercimek Tarhana çorbası patates püresi sebze püresi filan verdim

Tüm sayfalar yüklendi.