Elti kıskançlığı

• Konbuyu başlatan Gizli
  • Toplam 13 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Gizli tarafından oluşturulan Elti kıskançlığı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,684 kez görüntülenmiş, 13 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Elti kıskançlığı
Konbuyu başlatan Gizli
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mama

Yazgülü(semra)

Kayıtlı Üye
rank
Ben ocak ayında evlendim ilk hamileliğim ben hamile kalınca eltımde kıskanclıgından hamile kaldı hemde 6 yasında oglu olmasına ragmen
Ya oda birseymi canim gayet normal bir oğlu varmis hakkı yani benim eltim 17 yaşında büyük oğlu üç çocuğu var ki asla çocuk ismetem derdi şimdi alttan alttan isim belli olmaz diyo🤭🤭🤭ama gülüyorum keşke yapsa iki çift lafım var ben çocuk isteyince yapma diye başımın etini yedi 🤭🤭güya iyligimi dusunuyo birde sekiz eltiyiz kızlar. Kızımda herşeyin en güzelini yaptım cinsiyet partisi zaten yedi bitirdi hepsini 😀😀

Mama

Kayıtlı Üye
rank
Ya oda birseymi canim gayet normal bir oğlu varmis hakkı yani benim eltim 17 yaşında büyük oğlu üç çocuğu var ki asla çocuk ismetem derdi şimdi alttan alttan isim belli olmaz diyo🤭🤭🤭ama gülüyorum keşke yapsa iki çift lafım var ben çocuk isteyince yapma diye başımın etini yedi 🤭🤭güya iyligimi dusunuyo birde sekiz eltiyiz kızlar. Kızımda herşeyin en güzelini yaptım cinsiyet partisi zaten yedi bitirdi hepsini 😀😀
Oh masaallah beni bir tanesi yedi bitirdi Allah sabir versin, hepsinden uzak dur yeri gelir düşman yapmaz onun yaptığını o yüzden kestirnek zor ne yapacagini
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ben ocak ayında evlendim ilk hamileliğim ben hamile kalınca eltımde kıskanclıgından hamile kaldı hemde 6 yasında oglu olmasına ragmen

Benimkide oyle hamile oldugumu duyunca hamilelik calismalarina baslamis hemen. Daha 1 yasinda bebegi de var. Ya ne yaparsa yapsin da benden uzak olsun diyorum hep.

Balığın annesi

Kayıtlı Üye
rank
Benim görümcem in 3oglu var peş peşe doğdu ben12 yıl sonra kizlar hamileyim görümcem diyor canım çekti hamile ligin nasıl bı can çekilmesi olur 🤣🤣

Mama

Kayıtlı Üye
rank
Benim görümcem in 3oglu var peş peşe doğdu ben12 yıl sonra kizlar hamileyim görümcem diyor canım çekti hamile ligin nasıl bı can çekilmesi olur 🤣🤣
Kiz seninki şakayla karisik en azindan soylemis acik acik. 😂 Sinsi sinsi hamile kalip duymamissin bide oyle dusun😅🤦🏻‍♀️ insan zaten anliyor yuz ve mimiklerden de bizde safa yatiyoruz iste

Ulduz.kiz anesi👶❤

Kızına aşık ❤️
rank
Oh masaallah beni bir tanesi yedi bitirdi Allah sabir versin, hepsinden uzak dur yeri gelir düşman yapmaz onun yaptığını o yüzden kestirnek zor ne yapacagini

Kiz seninki şakayla karisik en azindan soylemis acik acik. 😂 Sinsi sinsi hamile kalip duymamissin bide oyle dusun😅🤦🏻‍♀️ insan zaten anliyor yuz ve mimiklerden de bizde safa yatiyoruz iste
Hamile.kalinca nolacakmiş kendi dogrub kendi buyutecek benim eltimin 3 yildir bebeyi olmiyo hergun dua ediyorum olsun diye

2 prenses1prens annesi

Kayıtlı Üye
rank
Benim eltim de biraz seninki gibi ben ilk doğum yaptım benden büyük eltim bu arda ben doğum yaptım ardından hemen o hamile kaldı sonra o doğum yaptı ben hiç bir şekilde korunamiyorum o yüzden ben o doğum yaptıktan sonra yine hamile kaldım ben ikinci doğumu mu yaptıktan sonra o yine hamile kaldı sonra da o doğum yaptıktan iki ay sonra ben yine hamile kaldım ama dediğim gibi ben korunamiyorum eşimde hiç korunmaz zaten ama o ilk doğumun dan sonra sprail taktırmış tam 5 sene korunmuş ben hamile kalınca da çıkartmış yine korunsa koruna bilirdi aslında

Yazgülü(semra)

Kayıtlı Üye
rank
Ben hepsinin ayağını kestim canim iki tanesiyle konuşur gider gelirim 😀onların yanlışını girin onlarda biter 🤭😀🤭🤭🤭

Tüm sayfalar yüklendi.