Ana sayfa
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Yardımsever Annesi
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
elti yılandır valla
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="iyiki varsiniz cocuklarim" data-source="post: 118429" data-attributes="member: 1848"><p>ben zaten baştan cok taviz verdim ablamlar yapma diyodu yok abla gunahtir yapim sanki nolcak diyodum ağzima ediyolardi ablamlara dert yaninca ablamlar hak ediyosin sana yapma diyoruz diyolardi ama ben kendi salakligimdan yaptim karsiliğinida cok iyi gordum 10 sene yaptim 1 kere yapmadim benden daha kotusu olmadi ben eltimede kaynanamada soyledim benim size yaptiklarimi allah gordu sizin gormenize gerek yok dedim seni allaha havale ediyom dedim cunki artik tak dedi canima</p><p>[automerge]1638304972[/automerge]</p><p></p><p>[automerge]1638305836[/automerge]</p><p></p><p>annem babam yuvan yikilmasin cocugun babasiz buyumesin dedi ben o zaman 1bucuk senelik evliydim 7 aylik oglum vardi mecbur geri geldim ama geldime gelecegime pişman oldum eşimlw aramiz hiç düzelmedi en ufak tartişmada benmi sana gel dedim diyodu annem babam seni getirdi basima kurtulmuştum senden yine geldin basima diyip duruyodu bu yillarca boyle devam etti artik canima tak etti birgun yine boyle soylerken bende dedim eger istemiyodun neden bana istemiyorum seni annem babam almaya geliyo gelme bwn istemiyorum seni demedin dedim telefon acsaydin istemiyorum seni deseydin dedim haklisin hata benim dedi o gunden sonra hiç öyle kelimeler soylemedi bu bikaç senedir iyiyiz biz cok şükür ben neler cektim neler bir allah biliyo bide ben</p><p>[automerge]1638305856[/automerge]</p><p></p><p>annem babam yuvan yikilmasin cocugun babasiz buyumesin dedi ben o zaman 1bucuk senelik evliydim 7 aylik oglum vardi mecbur geri geldim ama geldime gelecegime pişman oldum eşimlw aramiz hiç düzelmedi en ufak tartişmada benmi sana gel dedim diyodu annem babam seni getirdi basima kurtulmuştum senden yine geldin basima diyip duruyodu bu yillarca boyle devam etti artik canima tak etti birgun yine boyle soylerken bende dedim eger istemiyodun neden bana istemiyorum seni annem babam almaya geliyo gelme bwn istemiyorum seni demedin dedim telefon acsaydin istemiyorum seni deseydin dedim haklisin hata benim dedi o gunden sonra hiç öyle kelimeler soylemedi bu bikaç senedir iyiyiz biz cok şükür ben neler cektim neler bir allah biliyo bide ben</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="iyiki varsiniz cocuklarim, post: 118429, member: 1848"] ben zaten baştan cok taviz verdim ablamlar yapma diyodu yok abla gunahtir yapim sanki nolcak diyodum ağzima ediyolardi ablamlara dert yaninca ablamlar hak ediyosin sana yapma diyoruz diyolardi ama ben kendi salakligimdan yaptim karsiliğinida cok iyi gordum 10 sene yaptim 1 kere yapmadim benden daha kotusu olmadi ben eltimede kaynanamada soyledim benim size yaptiklarimi allah gordu sizin gormenize gerek yok dedim seni allaha havale ediyom dedim cunki artik tak dedi canima [automerge]1638304972[/automerge] [automerge]1638305836[/automerge] annem babam yuvan yikilmasin cocugun babasiz buyumesin dedi ben o zaman 1bucuk senelik evliydim 7 aylik oglum vardi mecbur geri geldim ama geldime gelecegime pişman oldum eşimlw aramiz hiç düzelmedi en ufak tartişmada benmi sana gel dedim diyodu annem babam seni getirdi basima kurtulmuştum senden yine geldin basima diyip duruyodu bu yillarca boyle devam etti artik canima tak etti birgun yine boyle soylerken bende dedim eger istemiyodun neden bana istemiyorum seni annem babam almaya geliyo gelme bwn istemiyorum seni demedin dedim telefon acsaydin istemiyorum seni deseydin dedim haklisin hata benim dedi o gunden sonra hiç öyle kelimeler soylemedi bu bikaç senedir iyiyiz biz cok şükür ben neler cektim neler bir allah biliyo bide ben [automerge]1638305856[/automerge] annem babam yuvan yikilmasin cocugun babasiz buyumesin dedi ben o zaman 1bucuk senelik evliydim 7 aylik oglum vardi mecbur geri geldim ama geldime gelecegime pişman oldum eşimlw aramiz hiç düzelmedi en ufak tartişmada benmi sana gel dedim diyodu annem babam seni getirdi basima kurtulmuştum senden yine geldin basima diyip duruyodu bu yillarca boyle devam etti artik canima tak etti birgun yine boyle soylerken bende dedim eger istemiyodun neden bana istemiyorum seni annem babam almaya geliyo gelme bwn istemiyorum seni demedin dedim telefon acsaydin istemiyorum seni deseydin dedim haklisin hata benim dedi o gunden sonra hiç öyle kelimeler soylemedi bu bikaç senedir iyiyiz biz cok şükür ben neler cektim neler bir allah biliyo bide ben [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
elti yılandır valla