Emziren anneler

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde BİRGÜL gözde tarafından oluşturulan Emziren anneler başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,209 kez görüntülenmiş, 9 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Emziren anneler
Konbuyu başlatan BİRGÜL gözde
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Arife

BİRGÜL gözde

Kayıtlı Üye
rank
Kızım okuldan grip getirdi banada bulaştırdı 20 günlük bebegim var emzirirken maske takıyorum ama paroladan başka da bisey içemiyorum ıhlamur nane limon içiyorum ama geçmiyor içebileceğim başka ilaç var mi

...

Moderator
Mod
rank
Kızım okuldan grip getirdi banada bulaştırdı 20 günlük bebegim var emzirirken maske takıyorum ama paroladan başka da bisey içemiyorum ıhlamur nane limon içiyorum ama geçmiyor içebileceğim başka ilaç var mi
Geçmiş olsun canım.bal zencefil limon kaynamış suyla.bu karışım gribe çok iyi geliyor kuzum.Rabbim şifa versin💐

S♥️E💙

Kayıtlı Üye
rank
Ilac ıcemezsın canım paroldan Baska malasef Ihlamur kus burnu ıc nane limon sutu azaltır

3Oğul1Anne

Kayıtlı Üye
rank
Bal ve sirke karıştır iç annemin en büyük grip ilacı bende çocuklarıma yapar veririm çok işe yarıyor 🤗🤗 çok çok geçmiş olsun acil şifalar inşallah 🙏

3Oğul1Anne

Kayıtlı Üye
rank
Sadece bal ve sirkeni su falan yok mu tarif nasıl tsk ederim
Sadece bal ve sirke başka bişey karistirmiyor annem gerçekten etkili bir ilaç oluyor çocuklarıma da iciriyorum zten sıvı bir kıvamda oluyor
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Sadece bal ve sirke başka bişey karistirmiyor annem gerçekten etkili bir ilaç oluyor çocuklarıma da iciriyorum zten sıvı bir kıvamda oluyor
Bir tatlı kaşığı bala 3 damla sirke mesela konulup içiliyor

Ciçiş örgüler

Kayıtlı Üye
rank
Yok canm baska bi ilaç bende olmustum bebek 40lıyken dr a gittim parol verdi baska yok dedi. Bi de bogazım agrıyo du antibiyotik verdi o da gec iyilestirrir düşük dozlu dedi. Öle cekiyorsun 1 hafta malesef. Gecmiş olsun. Kekik falan iç

A

Arife

Guest
Doktora danış yinede ben bal yediğim zaman çocuk alerji oluyo ve limon emziren anneler için Uygun değil demişti doktor

Tüm sayfalar yüklendi.