Ana sayfa
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Yardımsever Annesi
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
enfeksiyon akıntı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="🔥ATEŞİM🔥" data-source="post: 258077" data-attributes="member: 5003"><p>gebeyken dgl mi cnn</p><p>[automerge]1653208997[/automerge]</p><p></p><p>sagl cnm amin ins</p><p>[automerge]1653209137[/automerge]</p><p></p><p>cok gecmis olsun cnm ilaclarimi düzenli kullaniyorum temiz de bakiyorum suyu da bol bol iciyorum cnm yine de oluyor ya hastanede bile yattim ama degiseb birsey olmuyor</p><p>[automerge]1653209370[/automerge]</p><p></p><p>bana verdiğinin icinde 7 tane var cnm her gün bir tane dedi kullanmaya başladım ama degisiklik yok gibi agiz yoluyla da iciyorum antibiyotik esim cocuk ilaclarla dogacak diyor günde 5 tane ilac kullanıyorum</p><p>[automerge]1653209430[/automerge]</p><p></p><p>herhangi bir sıkıntısı var mydi cnn gebeliğe</p><p>[automerge]1653209565[/automerge]</p><p></p><p>geçici tedavi yani cnm gebelikte bir riski var mi peki cnm bide bende kaşıntı yok sadece idrar yaparken yanma ve akıntı var bazen de yururken ustume geçiyor korkuyorum bende birsey olacak diye</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="🔥ATEŞİM🔥, post: 258077, member: 5003"] gebeyken dgl mi cnn [automerge]1653208997[/automerge] sagl cnm amin ins [automerge]1653209137[/automerge] cok gecmis olsun cnm ilaclarimi düzenli kullaniyorum temiz de bakiyorum suyu da bol bol iciyorum cnm yine de oluyor ya hastanede bile yattim ama degiseb birsey olmuyor [automerge]1653209370[/automerge] bana verdiğinin icinde 7 tane var cnm her gün bir tane dedi kullanmaya başladım ama degisiklik yok gibi agiz yoluyla da iciyorum antibiyotik esim cocuk ilaclarla dogacak diyor günde 5 tane ilac kullanıyorum [automerge]1653209430[/automerge] herhangi bir sıkıntısı var mydi cnn gebeliğe [automerge]1653209565[/automerge] geçici tedavi yani cnm gebelikte bir riski var mi peki cnm bide bende kaşıntı yok sadece idrar yaparken yanma ve akıntı var bazen de yururken ustume geçiyor korkuyorum bende birsey olacak diye [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
enfeksiyon akıntı