Hiç birşey olmaz Allahın izniyle korkma, hareketli olabiliyorlar ama sorun olmadığı sürece zamanın da geliyorlarBen 24 + 4 haftalik hamileyim ve oglusum cok hareketli asiri derece. Hareket ediyor ve erken dogum belirtisimi bu yada erken dogum degilse bile cok hareket ettigi icin kordonunu boynuna dolarmi korkuyorum ilk hamileligim
Kuzum bende 20hafdalığım bende dokdor 18hafdada kordan dolanmış dedi korkulası bişiy diyil sadece haraketlerine dikkat et dedi cok şükür çimdi açılmış kz haraketli olması iyi İnşaAllah Rabbim vaktinde sağ salim kucaölna almayı nasib etsin İnşaAllahBen 24 + 4 haftalik hamileyim ve oglusum cok hareketli asiri derece. Hareket ediyor ve erken dogum belirtisimi bu yada erken dogum degilse bile cok hareket ettigi icin kordonunu boynuna dolarmi korkuyorum ilk hamileligim
Kuzum bazı gebeliklerde bebekler çok hareketli oluyor normal bişey her bebek bir olmuyorBen 24 + 4 haftalik hamileyim ve oglusum cok hareketli asiri derece. Hareket ediyor ve erken dogum belirtisimi bu yada erken dogum degilse bile cok hareket ettigi icin kordonunu boynuna dolarmi korkuyorum ilk hamileligim
Hiç strese girme Allah'ın izniyle bişey olmaz erkek bebekler genellikle hareketli oluyorBen 24 + 4 haftalik hamileyim ve oglusum cok hareketli asiri derece. Hareket ediyor ve erken dogum belirtisimi bu yada erken dogum degilse bile cok hareket ettigi icin kordonunu boynuna dolarmi korkuyorum ilk hamileligim
Korkmana gerek yok kuzum benim ilk hamileligimde oğlum okadar hareketliydi ki yanımdakiler görürdü onun hareketlerini hayret ederlerdi çok şükür sorunsuz doğdu büyüdü 9yasina girecekBen 24 + 4 haftalik hamileyim ve oglusum cok hareketli asiri derece. Hareket ediyor ve erken dogum belirtisimi bu yada erken dogum degilse bile cok hareket ettigi icin kordonunu boynuna dolarmi korkuyorum ilk hamileligim
Hiç bir şey olmaz kuzum korkma benim eşek oğlumda doğum anında bşle harajetliydş maşallah yerinde durmuyordu şükür kordon filsn dolanmadı boynunaBen 24 + 4 haftalik hamileyim ve oglusum cok hareketli asiri derece. Hareket ediyor ve erken dogum belirtisimi bu yada erken dogum degilse bile cok hareket ettigi icin kordonunu boynuna dolarmi korkuyorum ilk hamileligim
Allah'ın izniyle bişey olmaz canım hareketli çocuk doktorlarin tabiriyle iyi. Eeee tabii bu şimdiden alis doğunca öyle olucak bebiş annesiBen 24 + 4 haftalik hamileyim ve oglusum cok hareketli asiri derece. Hareket ediyor ve erken dogum belirtisimi bu yada erken dogum degilse bile cok hareket ettigi icin kordonunu boynuna dolarmi korkuyorum ilk hamileligim
Hiç birşey olmaz Allahın izniyle korkma, hareketli olabiliyorlar ama sorun olmadığı sürece zamanın da geliyorlar
Kuzum bende 20hafdalığım bende dokdor 18hafdada kordan dolanmış dedi korkulası bişiy diyil sadece haraketlerine dikkat et dedi cok şükür çimdi açılmış kz haraketli olması iyi İnşaAllah Rabbim vaktinde sağ salim kucaölna almayı nasib etsin İnşaAllah![]()
Cok tesekkur ederimKuzum bazı gebeliklerde bebekler çok hareketli oluyor normal bişey her bebek bir olmuyor
Kuzum bende 20hafdalığım bende dokdor 18hafdada kordan dolanmış dedi korkulası bişiy diyil sadece haraketlerine dikkat et dedi cok şükür çimdi açılmış kz haraketli olması iyi İnşaAllah Rabbim vaktinde sağ salim kucaölna almayı nasib etsin İnşaAllah![]()
Cok tesekkur ederimKuzum bazı gebeliklerde bebekler çok hareketli oluyor normal bişey her bebek bir olmuyor
Evet oyle diyorlar ama ne biliyim ilk bebis ya cok ozeniyorum o yuzden bisey olcak diye korkuyorumHiç strese girme Allah'ın izniyle bişey olmaz erkek bebekler genellikle hareketli oluyor
Evet oyle diyorlar ama ne biliyim ilk bebis ya cok ozeniyorum o yuzden bisey olcak diye korkuyorumHiç strese girme Allah'ın izniyle bişey olmaz erkek bebekler genellikle hareketli oluyor
Masalah allah uzun omurler versin benimde karsidan dahi bakinca hareket edince gozukuyorKorkmana gerek yok kuzum benim ilk hamileligimde oğlum okadar hareketliydi ki yanımdakiler görürdü onun hareketlerini hayret ederlerdi çok şükür sorunsuz doğdu büyüdü 9yasina girecek![]()
Masalah allah uzun omurler versin benimde karsidan dahi bakinca hareket edince gozukuyorKorkmana gerek yok kuzum benim ilk hamileligimde oğlum okadar hareketliydi ki yanımdakiler görürdü onun hareketlerini hayret ederlerdi çok şükür sorunsuz doğdu büyüdü 9yasina girecek![]()
Kuzum bende 20hafdalığım bende dokdor 18hafdada kordan dolanmış dedi korkulası bişiy diyil sadece haraketlerine dikkat et dedi cok şükür çimdi açılmış kz haraketli olması iyi İnşaAllah Rabbim vaktinde sağ salim kucaölna almayı nasib etsin İnşaAllah
Bakalim bizimki nasil olucak insalah bisey olmaz da varsin hareket etsinHiç bir şey olmaz kuzum korkma benim eşek oğlumda doğum anında bşle harajetliydş maşallah yerinde durmuyordu şükür kordon filsn dolanmadı boynuna![]()
Yok kız hiç strese girme @Kayra'nın Annesi 👶🏻 ve benim oğlanlar karnımızda halay çekiyordu gerçi benimki hâlâ çekiyorTesekkur ederim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
İnsallah hapimizinkini allah kucagimza almamizi nasip etsin ne biliyom boyle bi yatiyorum bi sag tarafima geciyor bir sol donuyor tekme atiyor karnimda sanki mac yapiyor
İnsallah hapimizinkini allah kucagimza almamizi nasip etsin ne biliyom boyle bi yatiyorum bi sag tarafima geciyor bir sol donuyor tekme atiyor karnimda sanki mac yapiyor
Cok tesekkur ederim
Cok tesekkur ederim
Evet oyle diyorlar ama ne biliyim ilk bebis ya cok ozeniyorum o yuzden bisey olcak diye korkuyorum
Cok tesekkur ederim
Evet oyle diyorlar ama ne biliyim ilk bebis ya cok ozeniyorum o yuzden bisey olcak diye korkuyorum
Masalah allah uzun omurler versin benimde karsidan dahi bakinca hareket edince gozukuyorgaliba biraz yaramaz olucak