Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sana bir isim sunalım bakalım hangisine karar vereceksin;
Karan
Kerem
Ali İmran
Muhammed Eymen
Muhammed aras
Muhammed Ensar
Ali Osman
Hamza miran
Muhammed miraç
Bende karar veremiyordum cnm
burda sanırım 2 defa post açtım,bu konuyla ilgili, bayada yardımcı oldu kizlar sağ olsunlar.
En son Adem ve Emrullah arasında kalmıştık eşimle, şimdi Adem'e karar verdik, Rabbim nasip ederse Adem koyacaz inşallah Rabbimin izniyle, rabbim cümlemizi sağ salim kurtarıp yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah , umarım sende bi karara varırsın. Cnm
Biz Adem,e karar verdik ama beğendiğim ve hep koymayı düşündüğüm isimlerdi bunlar
Sanada fikir olsun
Ömer Asaf veya Emir Asaf
Kenan Efe
Halis
Emrullah
Eymen
Muhammed Emin
Bunların hepsini koymayı düşünüp en son Adem de kaldık, karar verdik ,
Benim hiç böyle derdim olmadı bi ara trt1 de masumlar apartmanı vardı orda Han diye birisi vardı dedim oğluma Han ismini koyacam. Sonra cinsiyet belli olmadan rüyamda bebeğimin isminin Yuşa olduğunu söylediler bende Yuşa Han koydum
İkinci çocukta erkek olursa duha veya duhan ismini istiyorum
Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi:
2025-07-30
Gebeliğinizin 27. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık karnabahar büyüklüğünde.
Bebekte periyodik uyku ve uyanıklık dönemleri başlar. beyin çok fazla aktif olmaya başlar. akciğer büyümesi son halini alır ancak henüz dışarıda nefes alıp verecek olgunlukta değildir. 2. trimester bitiyor. sırt ağrıları, bacak krampları sıklaşır. Bebeğinizin boyu yaklaşık 35 cm ağırlıgı 950 gr
Benim hiç böyle derdim olmadı bi ara trt1 de masumlar apartmanı vardı orda Han diye birisi vardı dedim oğluma Han ismini koyacam. Sonra cinsiyet belli olmadan rüyamda bebeğimin isminin Yuşa olduğunu söylediler bende Yuşa Han koydum
İkinci çocukta erkek olursa duha veya duhan ismini istiyorum