Erkek bebek ismi karar veremiyorum

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebeklerimizin Cinsiyetleri ve İsimler kategorisinde kuubo27 tarafından oluşturulan Erkek bebek ismi karar veremiyorum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,252 kez görüntülenmiş, 23 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebeklerimizin Cinsiyetleri ve İsimler
Konu Başlığı Erkek bebek ismi karar veremiyorum
Konbuyu başlatan kuubo27
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋
Erkek bebek ismi karar veremiyorum
Bende karar veremiyordum cnm
burda sanırım 2 defa post açtım,bu konuyla ilgili, bayada yardımcı oldu kizlar sağ olsunlar.
En son Adem ve Emrullah arasında kalmıştık eşimle, şimdi Adem'e karar verdik, Rabbim nasip ederse Adem koyacaz inşallah 🤲🤲 Rabbimin izniyle, rabbim cümlemizi sağ salim kurtarıp yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🤲 , umarım sende bi karara varırsın. Cnm

Biz Adem,e karar verdik ama beğendiğim ve hep koymayı düşündüğüm isimlerdi bunlar
Sanada fikir olsun
Ömer Asaf veya Emir Asaf
Kenan Efe
Halis
Emrullah
Eymen
Muhammed Emin
Bunların hepsini koymayı düşünüp en son Adem de kaldık, karar verdik ,

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Benim hiç böyle derdim olmadı bi ara trt1 de masumlar apartmanı vardı orda Han diye birisi vardı dedim oğluma Han ismini koyacam. Sonra cinsiyet belli olmadan rüyamda bebeğimin isminin Yuşa olduğunu söylediler bende Yuşa Han koydum 😅
İkinci çocukta erkek olursa duha veya duhan ismini istiyorum

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 27. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık karnabahar büyüklüğünde.
Bebekte periyodik uyku ve uyanıklık dönemleri başlar. beyin çok fazla aktif olmaya başlar. akciğer büyümesi son halini alır ancak henüz dışarıda nefes alıp verecek olgunlukta değildir. 2. trimester bitiyor. sırt ağrıları, bacak krampları sıklaşır.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 35 cm ağırlıgı 950 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Benim hiç böyle derdim olmadı bi ara trt1 de masumlar apartmanı vardı orda Han diye birisi vardı dedim oğluma Han ismini koyacam. Sonra cinsiyet belli olmadan rüyamda bebeğimin isminin Yuşa olduğunu söylediler bende Yuşa Han koydum 😅
İkinci çocukta erkek olursa duha veya duhan ismini istiyorum
Ay bizim ki erkekse çocuk hala isizmsiz 😂😂kayra ya uygun isim bulamıyorum ağlicam 😂😂🥹

Tüm sayfalar yüklendi.