Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Saol hepimizin gonlune gore verir insallah bacak arasini net gordum doktorda kordon var ama erkek buyuk ihtimalle dedi 3 kizim var ama buda kiz olursa asla gucenmem coksukur esimde bende kz cocuklarini cok seviyoruz lakin herkese erkek dedi demis bulundum daa sonra keske demeseydim die pisman oldum haftaya tekrar gidip kesinlestirecegim hayirlisi olsun saglikli olsun insallah
Bende 17 aralikta rNdevu aldim gidecegim inslalah kesinlesir devlete gidiyorum ama doktorumda cok iyi makineleri de cok iyi cok memnunum hayirlisii seninde gonlune gore versin insallah hayyirlisii olur hepimiz icin
Insalllah canim.. herkese gonlundekini hayrlisiyla nasip etsin insallah.. umarim kesinlesir 3 kizim.var buda erkek olsun isterim insallah rabbim uygun gorur.verir kiz olursa da adi belli erkek olursada ama gonlumdeki erkek babasi kizlari cok sevyor buda kiz olsun dedi ama ben erkek hissedyrm hayrlisi bakalim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Insalllah canim.. herkese gonlundekini hayrlisiyla nasip etsin insallah.. umarim kesinlesir 3 kizim.var buda erkek olsun isterim insallah rabbim uygun gorur.verir kiz olursa da adi belli erkek olursada ama gonlumdeki erkek babasi kizlari cok sevyor buda kiz olsun dedi ama ben erkek hissedyrm hayrlisi bakalim
Kordonu bacak arasina alabiliyormus ya kafami karistiriyorlar yaa bazi yorumlari dalan okuyorum kafam karisiyor insallah pipis olur senin kinin popiside
Kordonu bacak arasina alabiliyormus ya kafami karistiriyorlar yaa bazi yorumlari dalan okuyorum kafam karisiyor insallah pipis olur senin kinin popiside