Hangi cinsiyette daha çok kusulucavi
Canım benim iki hamileligimdede şükür öyle birşey olmadi sadece 3. Aya kadar sabah bulantilarim vardı çok şükür azaldi kisiye gore değişiyor benceHangi cinsiyette daha çok kusulur
İlk cocgumda doguma kdr kustum erkekti . Kizmda ise kusmuorum agrilarim var ..Hangi cinsiyette daha çok kusulur
Cinsiyetle alakası yok canmHangi cinsiyette daha çok kusulur
Ya o vücudun embriyoyu kabullenme şekli ile alakalı, yani erkek kız değil de sizin bünyenizle alakalı bir durum.Hangi cinsiyette daha çok kusulur
Cinsiyete bağlı değil o genelde kız çocuğunda kusulur denir ama ben 5 aya kadar kusuyodum bebegim de erkek yani bünyeyle alakalıHangi cinsiyette daha çok kusulur
Bilmem ki canm ben benim ikiside erkek ben ilkindede bundada hep migdem bulamistir ama kusamamisimdir bu durum daha kötü tabi bence kişiye göre bünyeye göre değişiyorHangi cinsiyette daha çok kusulur
Kişiden kişiye değişir o benim ilk çocuğum kız hiç midem bulanmadi kusmadim ağrılarım yoktu şimdi 22 haftalık hamileyim buda kız ama başından beri midem çok bulaniyo her yerim agriyo çok halsiz oluyorum her hamilelikte bir olmuyoHangi cinsiyette daha çok kusulur