Ana sayfa
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Yardımsever Annesi
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Eşimin ailesi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Buğlemin Annesi" data-source="post: 516395" data-attributes="member: 8245"><p>Benimkiler de öyle benim kaynanam.yok rahmetli olmuş ama 5 tane görümce anca işleri düşünce arar hamilelikte sadece birkere arayıp sordular ve eşim diyor doğumdan sonra bekleme gelmezler onlar öyle bende dedim doğumdan sonra gelmez iseler bende birdaha onları evimde istemiyorum birtek annem var birtek yani evim havuzlu yazın tatile gelip çocukları havuza girsin diye gelip 15 20 gün kalıyorlar bütün pisliklerini çekiyorum yemekleri ayrı çamaşırları ayrı birde eşimle çalışıyorum koca gün ben yokum benim evimde tek kalırlar ev sahibi yokken. Ama sorsan abilerinin dayilarinin evi imiş vallaha bu sene özellikle hamilelikten sonra kimin ne olduğunu anladım o yüzden artık tepkim sert ve çizgi çektim eşimede dedim birdaha bana gelicekleri zaman seni değil beni ariycaklar sen kabul ediyorsan oturup sen ağırla kardeşlerini dedim. Yaaa bizde gorumceyiz annemde kayın valide ödumüz kopar geline bir rahatsızlik vericez diye ama biz bunu göremiyoruz karşı taraftan</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Buğlemin Annesi, post: 516395, member: 8245"] Benimkiler de öyle benim kaynanam.yok rahmetli olmuş ama 5 tane görümce anca işleri düşünce arar hamilelikte sadece birkere arayıp sordular ve eşim diyor doğumdan sonra bekleme gelmezler onlar öyle bende dedim doğumdan sonra gelmez iseler bende birdaha onları evimde istemiyorum birtek annem var birtek yani evim havuzlu yazın tatile gelip çocukları havuza girsin diye gelip 15 20 gün kalıyorlar bütün pisliklerini çekiyorum yemekleri ayrı çamaşırları ayrı birde eşimle çalışıyorum koca gün ben yokum benim evimde tek kalırlar ev sahibi yokken. Ama sorsan abilerinin dayilarinin evi imiş vallaha bu sene özellikle hamilelikten sonra kimin ne olduğunu anladım o yüzden artık tepkim sert ve çizgi çektim eşimede dedim birdaha bana gelicekleri zaman seni değil beni ariycaklar sen kabul ediyorsan oturup sen ağırla kardeşlerini dedim. Yaaa bizde gorumceyiz annemde kayın valide ödumüz kopar geline bir rahatsızlik vericez diye ama biz bunu göremiyoruz karşı taraftan [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Eşimin ailesi