Eşimin ailesi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Duruu tarafından oluşturulan Eşimin ailesi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 5,639 kez görüntülenmiş, 60 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Eşimin ailesi
Konbuyu başlatan Duruu
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 4 Adam 1 Madam (sinem)❤

Duruu

Kayıtlı Üye
rank
Görümcemle kayinvalidemi dedikodumu yaparken duydum 😭kocam benim karım iyi dediği için beni hiç ezdirmedigi için eltimden dolayı benim karım sizin iki gelininizdende daha iyi her konuda falan dedi beni ezdirmiyor asla kimseye karşı bizde carsiya çıktık geri geldigimde arkamdan Görümcem kayinvalideme kendi karısına bakmiyo hamile olduda biraz yüzüne nur geldi falan diyodu. Moralim çok bozuk 7.ayimdayim napmaliyim sizce

Ayşenur34

Kayıtlı Üye
rank
Görümcemle kayinvalidemi dedikodumu yaparken duydum 😭kocam benim karım iyi dediği için beni hiç ezdirmedigi için eltimden dolayı benim karım sizin iki gelininizdende daha iyi her konuda falan dedi beni ezdirmiyor asla kimseye karşı bizde carsiya çıktık geri geldigimde arkamdan Görümcem kayinvalideme kendi karısına bakmiyo hamile olduda biraz yüzüne nur geldi falan diyodu. Moralim çok bozuk 7.ayimdayim napmaliyim sizce
Kız niye uzuluyon bak ne mutlu sana eşin arkanda boş ver kıskanıyor işte kıskançlıktan demiştir emin ol

Duruu

Kayıtlı Üye
rank

Merve_berkk

Kayıtlı Üye
rank
Canım ne takıyorsun boşver ya kocan senin arkanda ne güzel işte bırak millet ne derse desin

Ayse53

Kayıtlı Üye
rank
Üzülme canm masllah ne güzel arkanda duran bir esin var boşver onlar kiskandiklari için öyle konuşuyorlar onlar istiyordu ki seni ezsin savunmasin onların istedikleri o ama sen onlara inat boşver daha iyi ol duymamazlıktan gel eşin yanında olsun yeter

Duruu

Kayıtlı Üye
rank
Canım ne takıyorsun boşver ya kocan senin arkanda ne güzel işte bırak millet ne derse desin
Hamilelikte işte hersey tavan yaptı hicbiseye tahammül edemiyorum heleki böyle salak saçma seylere zamanında alırken oğlunuza körmüydünüz şimdi neden böyle şeyler konusuyosuniz durmadan eski sevgililerinin lafini açıyorlar bilmem ne
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Üzülme canm masllah ne güzel arkanda duran bir esin var boşver onlar kiskandiklari için öyle konuşuyorlar onlar istiyordu ki seni ezsin savunmasin onların istedikleri o ama sen onlara inat boşver daha iyi ol duymamazlıktan gel eşin yanında olsun yeter
Haklısınız ama işte insan dayanamiyor

Merve_berkk

Kayıtlı Üye
rank
Hamilelikte işte hersey tavan yaptı hicbiseye tahammül edemiyorum heleki böyle salak saçma seylere zamanında alırken oğlunuza körmüydünüz şimdi neden böyle şeyler konusuyosuniz durmadan eski sevgililerinin lafini açıyorlar bilmem ne
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Haklısınız ama işte insan dayanamiyor
Eski sevgilileri ne alaka Allah'ım yarabbim ne cins insanlar ya🤦‍♀️ hiç takma canım muhatap olma elinden geldikçe. Eşinle aran iyiyse ailesi yüzünden hiç moralini bozma. Adam seviyor seni, koruyor onlara karşı belli. İstiyor olsa senden öncekiler olurdu zaten yanında ama sen varsın bırak kim ne derse desin

Tüm sayfalar yüklendi.