Ana sayfa
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Yardımsever Annesi
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Eşimin annesinin isminğ çocuğa verme ısrarı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="AYŞENUR🦋" data-source="post: 392847" data-attributes="member: 3155"><p>Sadece şunu söylemek istiyorum hadi kızlarını bırakabileceksşn akılları bir şekil hayatta olmadığını anlayıp kendi başlarının çaresine bakacak .o özel yavrunu nasıl bırakacaksın rabbim sana güvenip sana yolllamış o sabiyi sen kendini öldürünce ona ne olacak düşündün mü ölüm nedir bilmiyor ama hayatta tek sığınağı olan ona yardım eden desteğini hiç esşrgemeyen biri canına kıymak kendini öldürmek sanki onun haddi gibi o çocuğu bırakıp gidecek. Yapma evlatlarını düşün herkes zorluklar çekiyor, herkesin derdi var ama her zorluk çeken kendini öldürmeye kalksa dünyada insan adına"kadın adına" bir şey kalmaz.çok günah. O eşin olacak şahsiyet için de rabbim ona hidayet versin. demek aldır diyor birde uçkuruna sahip çıksaymış ya o zaman onun anasımı karnında taşımış da annesinin ismini verecekmiş. Annesinin ismini çok vermek istiyorsa söylesin annesine ona kardeş yapsın. Kimse için canına kıyma tek değerli sen ve çocukların ha birde doğan bebeğini düşün... Rabbim yardımcın olsun bir doktora gözük. profesyonel yardım almak iyi gelit</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="AYŞENUR🦋, post: 392847, member: 3155"] Sadece şunu söylemek istiyorum hadi kızlarını bırakabileceksşn akılları bir şekil hayatta olmadığını anlayıp kendi başlarının çaresine bakacak .o özel yavrunu nasıl bırakacaksın rabbim sana güvenip sana yolllamış o sabiyi sen kendini öldürünce ona ne olacak düşündün mü ölüm nedir bilmiyor ama hayatta tek sığınağı olan ona yardım eden desteğini hiç esşrgemeyen biri canına kıymak kendini öldürmek sanki onun haddi gibi o çocuğu bırakıp gidecek. Yapma evlatlarını düşün herkes zorluklar çekiyor, herkesin derdi var ama her zorluk çeken kendini öldürmeye kalksa dünyada insan adına"kadın adına" bir şey kalmaz.çok günah. O eşin olacak şahsiyet için de rabbim ona hidayet versin. demek aldır diyor birde uçkuruna sahip çıksaymış ya o zaman onun anasımı karnında taşımış da annesinin ismini verecekmiş. Annesinin ismini çok vermek istiyorsa söylesin annesine ona kardeş yapsın. Kimse için canına kıyma tek değerli sen ve çocukların ha birde doğan bebeğini düşün... Rabbim yardımcın olsun bir doktora gözük. profesyonel yardım almak iyi gelit [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Eşimin annesinin isminğ çocuğa verme ısrarı