Ana sayfa
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Yardımsever Annesi
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Eşimin umursamazligi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="sedanurdikcal" data-source="post: 448435" data-attributes="member: 7287"><p>[automerge]1686663141[/automerge]</p><p></p><p>Biz dediğim gibi tarla işiyle uğraşıyoruz bigun torbaladik buğdayı son iki torba kaldı bende evime yeni geçmiştim köyde doğalgaz falan olmadığı için sıcak su için ısıtıcıkullaniyoruz belki bilirsiniz ama ben yeni gectigim için evime kayınvalideme götürüp yıkamak istedim kızımı sonra kaynım arabayla geri geti giderken altına almış arabanın bende kıyafetlerini falan hazırladım tam iniyorum sesi duydum tak diye bı ses yani insan konduramiyi herhalde dedim torbalardan birini devirdi eğildim arabanın altına baktimki kızım kanlar içinde yatiyo yani rabbim bu acıyı kimseye yastamasin düşüncesi bile canımı yakiyoken gerçeğini yaşadım tek bildiğim şey evladın bile olsa sakinmiycaksin kız çocuğu diye gözümden bile sakindim bide benim gorumlerim iyi yetiştirilmemis benim kizimida aynı yaparlar diye çok sakindim yalan yok anliycaginiz sakınan göze çöp battı kayınbabam çok rahat bı insan ben babalarına neler söylediklerine şahit oldum çok ağır kelimeler kullanıyorlar ana baba demiyolar bende kızımın öyle olmasını istemedim bide çocuklarımı benden uzaklaştırma gibi huyları var en büyük çocuğum bana beraberken anne demedi kaynanama anne kayinbabama baba dedi bana sürekli ismimle hitap ediyordu büyük oğlum belki haklıyım sakinmakta belki haksizim ama evlat çok başka bişey yaşadıgim şeyin adı acı değil çok başka bişey evlat acısı diyolar ama acı değil acının adı var bunun adı yok malesef zaten kimsede o acıyı anlamasın yasamasinda</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="sedanurdikcal, post: 448435, member: 7287"] [automerge]1686663141[/automerge] Biz dediğim gibi tarla işiyle uğraşıyoruz bigun torbaladik buğdayı son iki torba kaldı bende evime yeni geçmiştim köyde doğalgaz falan olmadığı için sıcak su için ısıtıcıkullaniyoruz belki bilirsiniz ama ben yeni gectigim için evime kayınvalideme götürüp yıkamak istedim kızımı sonra kaynım arabayla geri geti giderken altına almış arabanın bende kıyafetlerini falan hazırladım tam iniyorum sesi duydum tak diye bı ses yani insan konduramiyi herhalde dedim torbalardan birini devirdi eğildim arabanın altına baktimki kızım kanlar içinde yatiyo yani rabbim bu acıyı kimseye yastamasin düşüncesi bile canımı yakiyoken gerçeğini yaşadım tek bildiğim şey evladın bile olsa sakinmiycaksin kız çocuğu diye gözümden bile sakindim bide benim gorumlerim iyi yetiştirilmemis benim kizimida aynı yaparlar diye çok sakindim yalan yok anliycaginiz sakınan göze çöp battı kayınbabam çok rahat bı insan ben babalarına neler söylediklerine şahit oldum çok ağır kelimeler kullanıyorlar ana baba demiyolar bende kızımın öyle olmasını istemedim bide çocuklarımı benden uzaklaştırma gibi huyları var en büyük çocuğum bana beraberken anne demedi kaynanama anne kayinbabama baba dedi bana sürekli ismimle hitap ediyordu büyük oğlum belki haklıyım sakinmakta belki haksizim ama evlat çok başka bişey yaşadıgim şeyin adı acı değil çok başka bişey evlat acısı diyolar ama acı değil acının adı var bunun adı yok malesef zaten kimsede o acıyı anlamasın yasamasinda [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Eşimin umursamazligi