Ana sayfa
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Yardımsever Annesi
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Eşimin yemek yaptigim hicbi yemegi yememesi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Senemt" data-source="post: 213902" data-attributes="member: 5141"><p>Ben artik sinir olmayi gectim pskolojim bozuldu resmen allah akil fikir versin diyorum bi kotu bisey olsunda akli basina gelsin istiyorum artik</p><p>[automerge]1647768573[/automerge]</p><p></p><p>Tek basima yapip yiyorum soyle ikimiz karsilikli oturupta hicbi sekilde yemek yiyemiyoruz surekli ben yedim diyor ben kizip soylenince de surekli soyleniyorsun biraz sus diyor ne yapacagimi sasiriyorum artik</p><p>[automerge]1647768693[/automerge]</p><p></p><p>Tek basima yapip yiyorum soyle ikimiz karsilikli oturupta hicbi sekilde yemek yiyemiyoruz surekli ben yedim diyor ben kizip soylenince de surekli soyleniyorsun biraz sus diyor ne yapacagimi sasiriyorum artik </p><p></p><p>İste ben sinir olup yapmayinca evde yemek yok diyor herkezin icinde yapinca yemiyor surekli bahaneler buluyor sueekli yemek konusunda bi kavga halindeyiz</p><p>[automerge]1647768818[/automerge]</p><p></p><p>Tek basima yapip yiyorum soyle ikimiz karsilikli oturupta hicbi sekilde yemek yiyemiyoruz surekli ben yedim diyor ben kizip soylenince de surekli soyleniyorsun biraz sus diyor ne yapacagimi sasiriyorum artik </p><p></p><p>İste ben sinir olup yapmayinca evde yemek yok diyor herkezin icinde yapinca yemiyor surekli bahaneler buluyor sueekli yemek konusunda bi kavga halindeyiz </p><p></p><p>Evet bu soze gercekten inaniyorum hep yapmasaydin etmeseydin diyip duruyor canima tak ediyor artik</p><p>[automerge]1647769023[/automerge]</p><p></p><p>Amin insallah duzelirse hicbi sorun kalmiycak ama bi turlu duzelmiyor</p><p>[automerge]1647769033[/automerge]</p><p></p><p>Amin insallah duzelirse hicbi sorun kalmiycak ama bi turlu duzelmiyor</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Senemt, post: 213902, member: 5141"] Ben artik sinir olmayi gectim pskolojim bozuldu resmen allah akil fikir versin diyorum bi kotu bisey olsunda akli basina gelsin istiyorum artik [automerge]1647768573[/automerge] Tek basima yapip yiyorum soyle ikimiz karsilikli oturupta hicbi sekilde yemek yiyemiyoruz surekli ben yedim diyor ben kizip soylenince de surekli soyleniyorsun biraz sus diyor ne yapacagimi sasiriyorum artik [automerge]1647768693[/automerge] Tek basima yapip yiyorum soyle ikimiz karsilikli oturupta hicbi sekilde yemek yiyemiyoruz surekli ben yedim diyor ben kizip soylenince de surekli soyleniyorsun biraz sus diyor ne yapacagimi sasiriyorum artik İste ben sinir olup yapmayinca evde yemek yok diyor herkezin icinde yapinca yemiyor surekli bahaneler buluyor sueekli yemek konusunda bi kavga halindeyiz [automerge]1647768818[/automerge] Tek basima yapip yiyorum soyle ikimiz karsilikli oturupta hicbi sekilde yemek yiyemiyoruz surekli ben yedim diyor ben kizip soylenince de surekli soyleniyorsun biraz sus diyor ne yapacagimi sasiriyorum artik İste ben sinir olup yapmayinca evde yemek yok diyor herkezin icinde yapinca yemiyor surekli bahaneler buluyor sueekli yemek konusunda bi kavga halindeyiz Evet bu soze gercekten inaniyorum hep yapmasaydin etmeseydin diyip duruyor canima tak ediyor artik [automerge]1647769023[/automerge] Amin insallah duzelirse hicbi sorun kalmiycak ama bi turlu duzelmiyor [automerge]1647769033[/automerge] Amin insallah duzelirse hicbi sorun kalmiycak ama bi turlu duzelmiyor [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Eşimin yemek yaptigim hicbi yemegi yememesi