Ana sayfa
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Yardımsever Annesi
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Eşiniz aynısını yapsa tavrınız ne olurdu
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="3Oğul1Anne" data-source="post: 171708" data-attributes="member: 1791"><p>Off yaa kendini üzme karnındaki yavrunu düşün şuan senden ve o minik candan daha değerli kimse yok. Sana değer vermeyene sende değer verme saygı duymayana sende saygı duyma. Dayak atacam diyor ya sana hele bir yeltensin sakın yutup oturma çünkü bunu bir kere yaparsa peşi gelir lütfen sana vurmasına izin verme vurursa susup oturma lütfen heleki bu halinle sana bunu yapan bir insan hayatında hiç olmasın daha iyi. Eğer sana el kaldırırsa ki şuan zaten sana psikolojik şiddet uyguluyor bu bile suç iken sana el kaldırırsa hemen polisi ara ve uzaklaştırma kararı çıkarttır çünkü yuvam bozulmasın diye şiddete susarsan yarın çok daha büyüğünü yaşarsın lütfen kendine değer ver lütfen</p><p>[automerge]1643499214[/automerge]</p><p></p><p>Kesinlikle bir evliliği ayakta tutan saygı sevgidir. Bazen sevgi bile azalır ama saygı yoksa tüm ilişkiler için geçerli bu direkt kestirip atmak gerekli. Asıl o kim köpekte karısına saygı duymayacak aşağılayacak ya cidden deli oluyorum bu duruma ben. Bu hayata bir defa geliniyor sadece bir defa şuan az evvel geçen saniye bir daha dönmeyecek iken bir ömrü bu şekilde yaşamaya değmez.</p><p>[automerge]1643499909[/automerge]</p><p></p><p>Bak ne olur dinle bizi sabah kalk topla çantanı git babanın evine seni bu halinle döverim diye tehdit eden birinden sana hayır gelmez. Cidden kolayca da dönme o eve çünkü bu tavırlar hiç hoş değil yanlış anlama üzmek maksatlı demiyorum ama şu yazdıklarından çıkardığımız bu adam seni kaybetmekten korkmuyor sana saygısı yok ve en önemlisi değer vermiyor bilmiyorum kaç yaşındasın ama bu şekilde ömür geçmez emin ol geçse bile hayat sana zehir olur ki yavrunda böyle bir evde psikolojik manada çok sağlıklı büyümez. Ya bu tür adam olacak ya adam olacak başka türlü bunla ömür geçmez. Neden seni bu kadar değersizleştirmesine izin veriyorsun sen çok değerlisin bir kere ondan milyon kat daha değerlisin çünkü insansın duyguların var. Lütfen kendini ezdirme lütfen yapma bunu kendine</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="3Oğul1Anne, post: 171708, member: 1791"] Off yaa kendini üzme karnındaki yavrunu düşün şuan senden ve o minik candan daha değerli kimse yok. Sana değer vermeyene sende değer verme saygı duymayana sende saygı duyma. Dayak atacam diyor ya sana hele bir yeltensin sakın yutup oturma çünkü bunu bir kere yaparsa peşi gelir lütfen sana vurmasına izin verme vurursa susup oturma lütfen heleki bu halinle sana bunu yapan bir insan hayatında hiç olmasın daha iyi. Eğer sana el kaldırırsa ki şuan zaten sana psikolojik şiddet uyguluyor bu bile suç iken sana el kaldırırsa hemen polisi ara ve uzaklaştırma kararı çıkarttır çünkü yuvam bozulmasın diye şiddete susarsan yarın çok daha büyüğünü yaşarsın lütfen kendine değer ver lütfen [automerge]1643499214[/automerge] Kesinlikle bir evliliği ayakta tutan saygı sevgidir. Bazen sevgi bile azalır ama saygı yoksa tüm ilişkiler için geçerli bu direkt kestirip atmak gerekli. Asıl o kim köpekte karısına saygı duymayacak aşağılayacak ya cidden deli oluyorum bu duruma ben. Bu hayata bir defa geliniyor sadece bir defa şuan az evvel geçen saniye bir daha dönmeyecek iken bir ömrü bu şekilde yaşamaya değmez. [automerge]1643499909[/automerge] Bak ne olur dinle bizi sabah kalk topla çantanı git babanın evine seni bu halinle döverim diye tehdit eden birinden sana hayır gelmez. Cidden kolayca da dönme o eve çünkü bu tavırlar hiç hoş değil yanlış anlama üzmek maksatlı demiyorum ama şu yazdıklarından çıkardığımız bu adam seni kaybetmekten korkmuyor sana saygısı yok ve en önemlisi değer vermiyor bilmiyorum kaç yaşındasın ama bu şekilde ömür geçmez emin ol geçse bile hayat sana zehir olur ki yavrunda böyle bir evde psikolojik manada çok sağlıklı büyümez. Ya bu tür adam olacak ya adam olacak başka türlü bunla ömür geçmez. Neden seni bu kadar değersizleştirmesine izin veriyorsun sen çok değerlisin bir kere ondan milyon kat daha değerlisin çünkü insansın duyguların var. Lütfen kendini ezdirme lütfen yapma bunu kendine [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Eşiniz aynısını yapsa tavrınız ne olurdu